Gradinita lui Taticu'

Nota IMDB5.4/10

 • Axn Gradinita lui Taticu' la Axn - difuzare miercuri, 01 iunie

  Gradinita lui Taticu'

  Gradinita lui Taticu' » Miercuri, 01 iunie 2022, 14:20

  (Daddy Day Care) 93 minute, color titrat engleza comedie

  actori Gradinita lui Taticu' : Eddie Murphy Steve Zahn Anjelica Huston Regina King Jeff Garlin Khamani Griffin Leila Arcieri Parker McKenna Posey Makenzie Vega
  compozitor Gradinita lui Taticu' : David Newman
  costume Gradinita lui Taticu' : Ruth E. Carter
  monteur Gradinita lui Taticu' : Christopher Greenbury
  regizor Gradinita lui Taticu' : Steve Carr
  operator Gradinita lui Taticu' : Steven B. Poster
  director de imagine Gradinita lui Taticu' : Garreth Stover
  producator Gradinita lui Taticu' : Wyck Godfrey Matt Berenson John Davis
  scenarist Gradinita lui Taticu' : Geoff Rodkey

  Doi barbati sunt cocediati de la slujbele lor, in urma restrucurarii institutiei. Ei gasesc o solutie de a munci acasa: sa infiinteze un fel de centru in care ei sa aiba grija de copiii ai caror parinti sunt la servici.

  Un tatic pe nume Charlie, somer, trebuie sa aiba grija de fiul Ben in lipsa mamei, care merge zilnic la servici. In aceeasi situatie se afla si prietenul sau Phil. Daca tot trebuie sa suporte mofturile si nazbatiile propriilor copii, ce mai conteaza 2 sau 3 copii in plus de pe la vecini? Si asa ajung sa organizeze in casa lui Charlie o gradinita originala si total nonconformista. Metodele lor de a se ocupa de copii sunt departe de litera unui tratat de pedagogie, dar copiilor incepe sa le placa felul de a-si petrece ziua, invatand sa citeasca, sa participe la tot felul de jocuri interactive, sa picteze in voia lor si, mai presus de toate, sa se distreze de minune cu cei doi adulti. Cum numarul de copii creste si la lege scrie ca trebuie un educator la 5 copii, Charlie si Phil apeleaza la un fost coleg de serviciu, Marvin (interpretat de Steve Zahn), un fel de copil mai mare, care comunica perfect cu cei mici, pe limba lor, fiind la curent cu toate serialele si jocurile video gustate de ei.

  Dar concurenta vegheaza, in speta d-na Harridan (interpretata de Anjelica Houston) directoarea unui Institut pentru prescolari, cu staif si morga, unde se invata limbi straine, bunele maniere si muzica clasica. D-na Harridan nu sta mult pe ganduri, ii reclama pe cei doi autoritatilor competente in materie de educatie, un inspector se prezinta in control - alte intamplari cu haz - care, intimidat de verva lui Charlie (cine poate rezista lui Eddie Murphy, cand se porneste) incearca sa impace si capra si varza.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Gradinita lui Taticu'

Trailer Gradinita lui Taticu'

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Gradinita lui Taticu' atunci iti recomandam:

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV straine

Programe TV romanesti

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii