Garantat 100%

 • Tvr 1 Garantat 100% la Tvr 1 - difuzare maine, 29 ianuarie

  Garantat 100%

  Garantat 100% » Maine, 29 ianuarie 2023, 18:55

  45 minute, color romana talk show

  Cercetători, oameni de ştiinţă, scriitori aproape anonomi sau profesori sunt invitaţi in emisiunea moderată de Cătălin Ştefănescu pentru că ascund un destin fabulos.

  Garantat 100% reprezinta una dintre cele mai longevive si apreciate emisiuni culturale din Romania, Catalin Stefanescu reusind din plin sa aduca superlativele din cultura, dar si din alte domenii, in casele dumneavoastra, dezbatand cu personalitati speciale aspecte de interes legate de film, teatru, muzica, arta sau politica. Lista invitatilor prezenti in platoul Garantat 100% , de-a lungul timpului, cuprinde personalitati de anvergura celebrei actrite Vanessa Redgrave, a sopranei Sarah Brightman, a scriitorului-filosof Pascal Bruckner, a "guru-ului" branding-ului Wally Olins, a regizorului Andrei Serban sau a coregrafului suedez Mats Ek, coordonatorul Cullberg Ballet.

  Fiecare invitat din prima parte a emisiunii aduce cu sine un obiect care i-a marcat viata. O carte, un CD cu muzica, un DVD cu un film sau doua bilete la un spectacol. Oricare dintre aceste obiecte ajunge, prin tragere la sorti, la un norocos din public, pe a carui viata isi va pune sau nu amprenta.

  Producator: Adrian Ionica

  Citeste descrierea pe scurt pentru Garantat 100%
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV romanesti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV adulti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV pentru copii