Fura si fugi

 • Pro Tv Fura si fugi la Pro Tv

  Fura si fugi

  Fura si fugi » Duminica, 14 august 2022, 01:00

  (Takers) color engleza film de actiune

  Un grup de infractori din Los Angeles continuă să ridiculizeze şi să întărâte forţele de poliţie din oraş perfectând planuri din ce în ce mai îndrăzneţe de a jefui băncile. Hoţii nu lasă în urmă niciun indiciu.

  Un grup de infractori din Los Angeles continua sa ridiculizeze fortele de politie perfectand planuri din ce in ce mai indraznete de a jefui bancile. Hotii nu lasa in urma niciun indiciu ce ar putea conduce la identificarea si capturarea lor, punand in scena cu o maiestrie demna de invidiat lovituri din ce in ce mai periculoase.

  In timp ce banda sarbatoreste ultima lovitura reusita intr-un salon de cocktail cochet din centru, Ghost (T.I.), un fost "camarad de arme", care a iesit de curand din inchisoare, isi face aparitia cu o propunere irezistibila. Singurul membru al bandei care a fost arestat vreodata, Ghost, le spune ca are un plan care-i va ajuta sa scape pe vecie de mastile sub care isi ascund identitatea: vor ataca o masina blindata care transporta peste 12 milioane dolari. Dar daca nu vor reusi sa se mobilizeze in cinci zile, vor rata aceasta unica ocazie.
  Desi aceasta lovitura, care vine imediat dupa alta spargere, vine in contradictie cu regulile stricte ale bandei, propunerea se dovedeste a fi mult prea tentanta pentru a fi refuzata, asa incat ei se hotarasc sa riste un hold-up in plina zi, pe o strada aglomerata din Los Angeles. Avand la dispozitie doar cateva zile de pregatire, membrii bandei concep un plan complicat, care, fara sa vrea, ii va intersecta cu o alta banda, de mafioti rusi.

  Numai ca de data aceasta trebuie sa il infrunte si pe incapatanatul, durul detectiv de politie Jack Welles (Matt Dillon), care si-a facut un scop in viata din a solutiona acest caz. Intre timp, Welles reuseste sa gaseasca o serie de probe care-l conduc mai intai la un mic traficant de arme, mai apoi la rusi si in final la seful bandei, Gordon Betts. Presati de timp, de rivalitati mai vechi, tradari neasteptate, dusmani din umbra si urmariti pur si simplu de ghinion, membrii bandei simt ca li se complica planurile, dar nu pot anticipa deznodamantul tragic care-i asteapta.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Fura si fugi
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »