Fraierul

 • Axn Fraierul la Axn - difuzare maine, 30 noiembrie

  Fraierul

  Fraierul » Maine, 30 noiembrie 2022, 10:20

  (Loser) 98 minute, color titrat engleza comedie romantica

  actori Fraierul : Twink Caplan Jason Biggs Mena Suvari Greg Kinnear Dan Aykroyd Robert Miano Thomas Sadoski Jimmi Simpson Zak Orth
  compozitor Fraierul : David Kitay
  costume Fraierul : Mona May
  operator Fraierul : Rob Hahn
  director de imagine Fraierul : Steven J. Jordan
  producator Fraierul : John M. Eckert
  scenarist Fraierul : Amy Heckerling

  Paul este un tip dintr-un orășel, care tocmai începe facultatea la New York. Cu bani puțini, fără prieteni, Paul e la pământ. Dar când o întâlnește, într-o zi, pe amabila lui colegă Dora,lucrurile vor lua o altă întorsătură.

  Un baiat mai de la tara, Paul (Jason Biggs), ajunge la universitate in New York unde colegii ii pun din prima eticheta de "papagal". Doua chestii nu le plac la el: caciula caraghioasa cu urechi clapauge, de care e nedespartit, si constatarea ca e prea de treaba (fraier, cum ar veni). Capabil sa inghita multe, Paul se lasa alungat din camera de colegii lui, baieti de bani gata, spilcuiti si imbracati dupa ultima moda, cu gandul numai la "iarba", fete si chefuri.
  Desi e non-stop tinta glumelor proaste, atentia lui Paul e cu totul absorbita de Dora (Mena Suvari), care e insa indragostita de profesorul lor de literatura, Edward Alcott (Greg Kinnear). Dar Paul are toate motivele sa fie multumit cand se muta in noua camera (intr-un spital veterinar!), pentru ca intamplarea face ca si Dora sa aiba nevoie de un loc in care sa stea. Paul se ofera sa o gazduiasca si, in cele din urma, vom vedea ca nici el nu e chiar atat de fraier si stie cum sa castige inima fetei pe care o iubeste.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Fraierul
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV romanesti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV adulti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV pentru copii