Familia Addams

Nota IMDB6.6/10

Premii:

Oscar BAFTA

- 1 nominalizare Oscar

- 2 nominalizari Bafta

 • Pro Cinema Familia Addams la Pro Cinema

  Familia Addams

  Familia Addams » Sambata, 04 februarie 2023, 12:15

  (The Addams Family) 95 minute, color titrat engleza comedie

  actori Familia Addams : Anjelica Huston Raul Julia Christopher Lloyd Christina Ricci Jimmy Workman Dan Hedaya Elizabeth Wilson
  compozitor Familia Addams : Marc Shaiman
  costume Familia Addams : Ruth Myers
  monteur Familia Addams : Dede Allen Jim Miller
  regizor Familia Addams : Barry Sonnenfeld
  operator Familia Addams : Owen Roizman
  director de imagine Familia Addams : Richard MacDonald
  producator Familia Addams : Larry Wilson
  scenarist Familia Addams : Charles Addams Caroline Thompson

  Este momentul sa faceti cunostinta cu familia Addams, o comedie realizata pe baza cartii Familia Addams. Ii veti intalni pe blandul Gomez, un impatimit al trabucelor, pe ingrozitoarea sa sotie, Morticia si pe cei doi dracusori de copii.

  Dupa 25 de ani, Gomez, capul familiei Addams, este inca neconsolat de disparitia fratelui sau Fester, in urma unei dispute pentru afectiunea gemenelor siameze, Flora si Fauna. Intre timp, varul Tully pune la cale un plan impreuna cu Abigail Craven si fiul sau Gordon, care semana perfect cu Fester, pentru a patrunde in seif-ul familiei, plin cu dubloni de aur si bibelouri oribile, dar nepretuite. Abigail se prezinta la resedinta Addams sub numele de Pinder Schloss, un renumit doctor, spunandu-le ca le-a gasit ruda mult cautata. Dar lucrurile nu decurg conform planului si membrii familiei Addams reusesc sa intoarca lucrurile in favoarea lor.

  Fiica cea mica, Wednesday, este singura care are dubii in ceea ce-l priveste pe noul unchi, insa acesta se adapteaza foarte bine in sanul ciudatei familii, unde totul este infricosator, fantomatic si supranatural.

  Filmul se detaseaza de tipare atat prin obiceiurile macabre ale familiei cat si prin decorul neobisnuit in care ciudatii membri ai familiei isi duc traiul. Un film distractiv cu o distributie de exceptie, inspirat din benzile desenate ale lui Charles Addams.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Familia Addams
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »