Trailer Eu si Marley

Alte trailere pentru Eu si Marley

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Eu si Marley?

Aboneaza-te

  • (Marley & Me) 118 minute, color engleza comedie

    Tinerii insuratei, John si Jenny (Owen Wilson si Jennifer Aniston) se hotarasc sa lase in urma iernile aspre din Michigan si sa porneasca spre sud pentru a-si incepe noua viata in West Palm Beach, Florida. Isi gasesc locuri de munca ca jurnalisti la ziare locale concurente, isi cumpara prima lor casa si incep sa-si croiasca drum printre provocarile noii lor casnicii, noile cariere si, posibil, decizia schimbatoare de viata de a-si intemeia o familie.

    Nesigur pe pregatirea sa de a creste copii, John isi marturiseste temerile unui prieten si coleg, jurnalistul Sebastian, care vine cu solutia perfecta: John ar trebui sa-i ia lui Jenny un catelus. "Nu e mare scofala", spune Sebastian. "Ii plimbi, ii hranesti, ii scoti afara din cand in cand."

    Si, asa, apare Marley. Sotii Grogans adopta un labrador galben dragut de 5 kg, care, cat ai zice peste, se face o namila de 45 kg de o energie neinfranata care transforma casa sotilor Grogan intr-o zona de dezastru. Pica examenul de supunere, mananca peretii, musca din canapea, rastoarna galetile de gunoi, fura un curcan de Ziua Recunostintei, mananca pernele si florile, bea apa din vasul de toaleta si-l alearga pe tipul de la UPS. Nici noul achizitionat colier scump nu e in siguranta de poznele vorace ale lui Marley.

    Printre stricaciunile pe care le face de-a lungul anilor, Marley ii vede pe sotii Grogan parcurgand suisurile si coborasurile vietii de familie, trecand prin schimbari la locul de munca si acasa, si, mai ales, prin nenumaratele provocari de a creste o familie. Dar asa cum John si Jenny ajung sa-si dea, intr-un final, seama, Marley - "din cel mai rau caine din lume" - reuseste cumva sa scoata la iveala latura lor cea mai buna.

    Cartea lui John Grogan "Marley & Me" si temele sale universale despre casatorie si familie a miscat milioane de cititori, din toate paturile sociale, propulsand-o in topul celor mai bine vandute romane. Sa speram ca ecranizarea ei va placea la fel de mult.

Eu si Marley Eu si Marley Nota: 7

Durata: 118 minute Gen: comedie Regizor: Don Roos , David Frankel

  • Actori: Owen Wilson, Jennifer Aniston, Eric Dane, Kathleen Turner, Alan Arkin

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail