Ember - Orasul din adancuri

 • Tv1000 Ember - Orasul din adancuri la Tv1000

  Ember - Orasul din adancuri

  Ember - Orasul din adancuri » Duminica, 26 iunie 2022, 08:45

  (City of Ember) 95 minute, color titrat engleza aventura

  Generatorul oraşului, puternic cândva, începe să cedeze, iar maiestuoasele lămpi încep acum să pâlpâie. Doi adolescenţi pornesc într-o cursă contra-cronometru, pentru a ajuta locuitorii oraşului înainte ca lumina să dispară pentru totdeauna.

  Filmul "Ember - Orasul din adancuri" este primul din seria bazata pe saga Jeannei Duprau, un bestseller international.

  Ember este un oras cladit pentru a rezista 200 de ani. De generatii intregi locuitorii sai au trait in prosperitate, intr-o lume uimitoare, plina de lumini stralucitoare. Dar in anul 241, generatorul electric, pana acum puternic, cedeaza... si marile felinare care ilumineaza orasul incep sa palpaie si sa se stinga usor. Constructorii orasului au lasat instructiuni primarilor intr-o cutie care se deschide singura la momentul potrivit, dar, din pacate, un primar corupt a aruncat cutia intr-un loc menit a ramane secret timp de secole.

  Lina Mayfleet si Doon Harrow, doi adolescenti din Ember, sunt pusi in situatia de a salva orasul si pe locuitorii acestuia. Doon isi ia o slujba in subteran, in uriasul sistem de instalatii care alimenteaza Ember cu apa si electricitate, pentru a vedea daca poate repara generatorul. Lina are o slujba simpla de mesager, dar cand gaseste instructiunile Constructorilor, totul se complica.

  Ea si Doon pornesc intr-o adevarata aventura cand descopera iesirea din Ember, iar oficialii corupti si primarul tradator incearca sa ii impiedice sa salveze orasul. Curajosi, ei infrunta intunericul pentru a-i ajuta pe Emberiti sa evadeze din orasul muribund si ii conduc spre alta lume.  Film adus de MediaPro Distribution.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Ember - Orasul din adancuri
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »