Elvis si Anabelle

 • Tvr 2 Elvis si Anabelle la Tvr 2

  Elvis si Anabelle

  Elvis si Anabelle » Joi, 26 mai 2022, 02:40

  (Elvis and Anabelle) 106 minute, color engleza film romantic

  Anabelle este cea mai frumoasa fata din oraselul in care s-a nascut. Elvis lucreaza la firma tatalui sau care are mai mult de-a face cu Lumea de Dincolo decat cu ceea ce se intampla aici. Cei doi se intalnesc, atunci cand ea se afla pe masa de imbalsamare.

  Pentru Elvis si Anabelle o nenorocire, oricat de mare, cea mai mare, aduce cu ea si un miracol pe masura. Ea este regina frumusetii orasului in care s-a nascut, iar ambitiile mamei sale sunt mult mai mari de atat, asa ca vrea ca fiica ei sa devina Miss Texas. Dar, Anabelle moare. Cand se afla in concurs pentru titlu, ea cade pe scena si acolo ramane.

  Tragedia o aduce pe tanara la firma de pompe funebre, pe masa de imbalsamare a lui Elvis, un tanar pe care dragostea de familie il tinea departe de propriile-i vise. Miraculos, pe masa de imbalsamare, Anabelle revine de Dincolo, iar cei doi, instantaneu, se simt conectati. Ei se ajuta unul pe celalalt si, sustinuti de tatal lui Elvis, descopera iubirea, libertatea si fericirea, asta in vreme ce temerile pe care le au si lumea din jur ameninta sa ii desparta.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Elvis si Anabelle
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »