Elita gangsterilor

 • Film + Elita gangsterilor la Film + - difuzare sâmbătă, 04 februarie

  Elita gangsterilor

  Elita gangsterilor » Sambata, 04 februarie 2023, 00:30

  (Gangster Squad) 115 minute, color titrat engleza film politist

  O cronică a luptei Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD) pentru expulzarea mafiei din coasta de est a Los Angelesului anilor '40 şi '50.

  In Los Angeles-ul anului 1949 nu se intampla nimic fara aprobarea capului mafiot din Brooklyn, Mickey Cohen (Sean Penn). El controleaza intregul oras, adjudecandu-si castigurile ilegale provenite de la dealerii de droguri, prostituate si toate casele de pariu de la vest de Chicago. Reuseste sa faca toate acestea atat sub protectia calailor sai platiti, cat si a politiei si politicienilor pe care ii are la mana.

  O asemenea imagine feroce este suficienta pentru a tine la distanta chiar si pe cei mai corecti si indrazneti oameni ai legii. Nu insa si pentru echipa secreta a politiei formata din sergentul John O'Mara (Josh Brolin) si Jerry Wooters (Ryan Gosling), care si-au propus sa-l distruga pe Cohen odata pentru totdeauna. Celor doi li se alatura inca cativa barbati unul si unul. Un electronist de exceptie (Giovanni Ribisi), un politist de culoare (Anthony Mackie), un cowboy senior, pistolar imbatabil, vedeta de reviste ilustrate (Robert Patrick de nerecunoscut) si mexicanul Navidad (Michael Pena).

  Filmul prezinta realitatea unei epoci in care politia Los Angeles-ului a facut eforturi uriase pentru a-si recupera orasul din mainile unuia dintre cei mai periculosi mafioti din istorie.


  Film adus de MediaPro Distribution.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Elita gangsterilor
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Elita gangsterilor atunci iti recomandam:

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV pentru copii