Eden

Nota IMDB6.2/10

 • Cinemax Eden la Cinemax

  Eden

  Eden » Marti, 05 iulie 2022, 16:25

  106 minute, color titrat engleza drama

  actori Eden : Sean Patrick Flanery Sean Christensen Edward O'Blenis Jr. John Aylward Anne Christianson Marjorie Nelson Dylan Walsh Joanna Going
  compozitor Eden : Brad Fiedel
  costume Eden : Elizabeth Kaye
  monteur Eden : Steve Nevius
  regizor Eden : Howard Goldberg Harvey Kahn
  operator Eden : Hubert Taczanowski
  producator Eden : Chip Duncan Harvey Kahn
  scenarist Eden : Howard Goldberg

  Un film despre maturizare și o tabără de vară religioasă, filmul spune povestea din perspectiva a patru tineri, care sunt prinși între ideologie, independență și dragoste.

  Helen (Joanna Going) este o tanara profesoara care isi doreste mai multa independenta si cauta sa impace indatoririle de sotie si mama cu dorintele ei de libertate. Are un sot dominator, Bill (Dylan Walsh) care nu o lasa sa isi caute independenta de care are nevoie. Ea sufera si de scleroza multipla, boala care se agraveaza. Dave, un student care sta cu ei, e clasicul baiat rau, care mereu o da in bara si care nu isi poate indeplini sarcinile. El se indragosteste de Helen si ea il incurajeaza, iar Dave, sub influenta ei, devine mult mai responsabil. De la un timp Helen incepe sa aiba vise in care zboara, vise in care simte parca libertatea de care are nevoie. Visele se repeta din ce in ce mai des, obsesiv, pana cand Helen cade intr-o coma profunda. Dave ii spune lui Bill despre visele lui Helen si despre experientele de decorporalizare pe care le simtea in timpul acestor vise. Pana la urma Bill intelege, cu ajutorul lui Dave, nevoia de libertate care o chinuia pe sotia sa si accepta ca ea sa fie deconectata de la aparate. Oare va muri Helen ?

  Citeste descrierea pe scurt pentru Eden

Trailer Eden

« Emisiunea anterioara