Dumnezeu pentru o zi

Nota IMDB6.6/10

 • Pro Tv Dumnezeu pentru o zi la Pro Tv

  Dumnezeu pentru o zi

  Dumnezeu pentru o zi » Luni, 22 aprilie 2024, 01:00

  (Bruce Almighty) 101 minute, color titrat engleza comedie

  actori Dumnezeu pentru o zi : Michael O'Keefe Jim Carrey Steve Oedekerk Jennifer Aniston Morgan Freeman Mark Adair-Rios Steve Carell Lisa Ann Walter Catherine Bell Philip Baker Hall
  compozitor Dumnezeu pentru o zi : John Debney
  costume Dumnezeu pentru o zi : Judy L. Ruskin
  monteur Dumnezeu pentru o zi : Scott Hill
  producator executiv Dumnezeu pentru o zi : Tom Shadyac
  operator Dumnezeu pentru o zi : Dean Semler
  producator Dumnezeu pentru o zi : Steve Koren James D. Brubaker Mark O'Keefe
  scenograf Dumnezeu pentru o zi : Linda DeScenna

  Jim Carrey este un reporter de televiziune, care are de toate, plus o prietena ce il iubeste cu adevarat. Cu toate acestea, el nu este multumit. Intr-o seara, dupa cea mai nenorocita zi a vietii sale, Bruce se razvrateste si se cearta cu Dumnezeu.

  Jim Carrey joaca aici un amarat de reporter de televiziune caruia toate ii merg prost. Dupa ce se lupta sa ajunga intr-o pozitie mai inalta si este concediat, crede ca e timpul sa-l traga pe Dumnezeu la raspundere pentru dezastrul care este viata lui.

  Si, mirare! Dumnezeu apare sub forma lui Morgan Freeman si ii propune o saptamana in care sa aiba puteri nelimitate. Primul gand e sa se razbune, dar, incetul cu incetul trebuie sa ia in considerare lucrurile pentru care cei din jur se roaga. Simtindu-se neglijata, prietena (Jennifer Aniston) il paraseste. Bruce trebuie sa faca ordine in jur, rapid si eficient.

  In afara de situatia in sine, filmul ni-l aduce iar pe Jim Carrey, intr-o forma de zile mari, plus un dialog stralucitor si spumos.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Dumnezeu pentru o zi

Trailere Dumnezeu pentru o zi

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »