Dragoste si sange

 • Tvr 2 Dragoste si sange la Tvr 2

  Dragoste si sange

  Dragoste si sange » Duminica, 28 august 2022, 03:15

  (Il sangue e la rosa) 49 minute, color italiana serial dramatic

  actori Dragoste si sange : Isabella Orsini Franco Castellano Giancarlo Giannini Maurizio Mattioli Gaetano Amato Ornella Muti
  compozitor Dragoste si sange : Stefano Caprioli
  regizor Dragoste si sange : Salvatore Samperi Luigi Parisi Luciano Odorisio
  operator Dragoste si sange : Marco Cristiani
  scenarist Dragoste si sange : Teodosio Losito

  Isabella este o tanara care locuieste in Cave impreuna cu tatal sau. Acesta isi adora fiica, insa incearca sa ii mai tempereze putin personalitatea vulcanica. Isabella insa, curioasa si inteligenta, nu are nicio intentie sa se comporte asemenea doamnelor.

  Isabella Malvolti e o tanara care locuieste in Cave impreuna cu tatal sau. Acesta isi adora fiica, insa incearca sa-i mai tempereze putin personalitatea vulcanica. Isabella insa, curioasa si inteligenta, nu are nicio intentie sa se comporte asemenea doamnelor secolului sau. Amicul ei, Rocco, stie acest lucru foarte bine, si nu numai atat, dar se pare ca este vrajit cu totul de temperamentul Isabellei. Curand, de tanara fata se va indragosti si fiul unui aristocrat, un tanar pe nume Giulio, care, dupa moartea tatalui sau, se muta in Cave. Acest triunghi al prieteniei, dar si al iubirii se va destrama in scurt timp. Insa, dupa un timp, cei trei se reintalnesc la Roma, iar firul povestii pare sa se lege din nou.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Dragoste si sange
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »