Dragoste si alte dependente

 • Tv1000 Dragoste si alte dependente la Tv1000

  Dragoste si alte dependente

  Dragoste si alte dependente » Vineri, 02 decembrie 2022, 02:45

  (Love and Other Drugs) 115 minute, color engleza comedie romantica

  Comedia romantică explorează deopotrivă metodele lipsite de etică ce se practicau în anii '90 în industria farmaceutică din Statele Unite ale Americii şi idila frumoasă care se înfiripă între un agent de vânzări ambiţios şi o artistă rebelă.

  Un afemeiat sarmant se indragosteste de o femeie libertina.

  Jamie, un reprezentant al unei companii farmaceutice, frumos si sarmant, se indragosteste de Maggie, o femeie radioasa si libertina. Cei doi, care n-ar fi crezut niciodata ca se vor indragosti, descopera ca intensa lor chimie e mai puternica decat orice drog.

  Bazata pe cartea autobiografica Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman a romancierului Jamie Reidy, aceasta comedie romantica exploreaza atat metodele lipsite de etica ce se practicau in anii '90 in industria farmaceutica din Statele Unite ale Americii, cat si idila care se infiripa intre un agent de vanzari ambitios si o artista rebela. Maggie Murdock (Anne Hathaway) este o tanara independenta, sexy, inteligenta si nonconformista care nu crede in dragoste, mai ales ca a fost diagnosticata cu boala Parkinson in primul stadiu de evolutie. Jamie Reidy (Jake Gyllenhaal) este un as in domeniul vanzarilor de medicamente care nu trebuie sa munceasca prea mult: are putere de convingere si un farmec irezistibil care il ajuta sa cucereasca doctoritele, asistentele medicale sau clientele. Insa intalnirea cu Maggie ii va schimba prioritatile si viziunea asupra vietii. Relatia ii ajuta pe amandoi: Maggie lupta mai usor cu boala, iar Jamie invata ce inseamna iubirea adevarata si inceteaza sa mai puna munca pe primul plan.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Dragoste si alte dependente
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »