Disparitia

 • Hbo Disparitia la Hbo

  Disparitia

  Disparitia » Miercuri, 26 iunie 2024, 02:55

  (Disappearance) 92 minute, color titrat engleza thriller

  actori Disparitia : Harry Hamlin Susan Dey Jeremy Lelliott Basia A'Hern Jamie Croft Jeremy Kewley Roger Newcombe Charlotte Rees Christopher James Taylor
  compozitor Disparitia : Shirley Walker
  costume Disparitia : Marion Boyce
  monteur Disparitia : M. Scott Smith
  producator executiv Disparitia : Laurie Goldstein
  regizor Disparitia : Robert Greenwald
  operator Disparitia : David Connell
  director de imagine Disparitia : Leslie Binns
  producator Disparitia : Michael O. Gallant
  scenarist Disparitia : Walter Klenhard

  După ce mama ei, aflată în vacanță alături de noul ei iubit, dispare fără urmă, June pornește în căutarea ei folosind instrumentele pe care le are la dispoziție online. Munca ei de detectiv va scoate la suprafață mai multe întrebări decât răspunsuri.

  In timpul unei calatorii prin desertul Nevada, Jim Henley (Harry Hamlin) impreuna cu familia sa hotarasc sa se opreasca in micul orasel Weaver, pe care l-au gasit pe o harta din anul 1940. Nimeni n-a auzit insa de acest loc si cu atit mai mult nimeni nu-i poate indruma pe membrii familiei Henley spre acea destinatie. Urmind indiciile oferite de harta, Jim si familia sa ajung la Weaver, insa orasul nu pare locuit: casele, restaurantele, strazile sint pustii, ca si cind toata lumea ar fi plecat in graba. Jim incearca sa rezolve misterul orasului parasit, insa constata curind ca ceva sau cineva doreste sa-l tina captiv acolo.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Disparitia
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »