Destinul unui razboinic

 • Pro Cinema Destinul unui razboinic la Pro Cinema

  Destinul unui razboinic

  Destinul unui razboinic » Azi, 07 iulie 2022, 00:15

  (The Warrior's Way) color engleza film de actiune

  Asiaticul Yang a fost antrenat toată viaţa pentru a deveni cel mai bun spadasin din lume, însă, atunci când îşi trădează clanul pentru a salva viaţa unui aşa-zis duşman, este forţat să fugă şi să se stabilească într-un oraş din Vestul Sălbatic.

  Dupa o viata de antrenament in artele martiale si in manuirea sabiei, Yang (Jang Dong Gun) i-a lichidat pe toti inamicii clanului sau, mai putin pe un bebelus al carui zambet i-a topit inima. Pentru ca nu e in stare s-o ucida, dar nici nu poate s-o protejeze de tribul sau ucigas, Yang ia fetita si fuge, planuind sa caute refugiu la un vechi prieten ce traieste in Lode, un oras de frontiera din vestul Americii. Chiar la sosirea sa, afla ca prietenul sau a murit si ca oraselul, odata prosper datorita unei mine de aur, e locuit acum doar de 20 de excentrici. Printre acestia se numara Lynne (Kate Bosworth), o cutitara frumoasa si focoasa si Ron, betivan ratat (Geoffrey Rush).

  Ca sa cladeasca un camin sigur pentru copil, departe de influenta clanului sau ucigas, Yang decide sa-si schimbe viata si profesia si sa puna sabia in cui. Dar asta este usor de spus, greu de facut.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Destinul unui razboinic
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »