Trailer Curierul

Alte trailere pentru Curierul

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Curierul?

Aboneaza-te

  • (The Transporter) 94 minute, color titrat engleza film de actiune

    Filmul este povestea lui Frank Martin, un fost membru al Fortelor Speciale care pentru a-si castiga existenta face servicii de curierat. El transporta dintr-un loc in altul diverse obiecte sau chiar persoane. Cheia succesului sau este un set de reguli pe care nu le-a incalcat niciodata: nu-si incalca intelegerea, nu intreaba cine este expeditorul si nu stie ce transporta.

    Noul colet pe care trebuie sa-l livreze nu difera cu mult de celelalte. Insa, expeditorul sau este un american cunoscut sub pseudonimul Wall Street. Asadar, regula referitoare la identitatea expeditorului este incalcata. Mai mult decit atit, Frank constata cu stupoare ca pachetul se misca. Trecind din nou peste propriile reguli, deschide coletul si astfel face cunostinta cu Lai, o femeie superba, de origine chineza, care era legata fedeles si cu un calus in gura.

    Wall Street afla ca Frank nu si-a respectat intelegerea si isi trimite mercenarii sa-l asasineze. Pe linga faptul ca trebuie sa-si salveze pielea, Frank se angajeaza sa o ajute pe Lai sa stopeze traficul de persoane in care erau implicati tatal ei si Wall Street.

Daca ti-a placut Curierul atunci iti recomandam:

Curierul Curierul Nota: 6.6

Durata: 94 minute Gen: film de actiune Regizor: Luc Besson , Pierre Morel , Corey Yuen

  • Actori: Jason Statham, Matt Shulze, Francois Berleand, Qi Shu, Vincent Nemeth, Ric Young, Didier Saint Melin

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail