Corky, nataraul clanului

 • Pro Tv Corky, nataraul clanului la Pro Tv

  Corky, nataraul clanului

  Corky, nataraul clanului » Duminica, 15 mai 2022, 11:00

  (Corky Romano) 86 minute, color titrat engleza comedie

  Un sef mafiot aflat pe patul de spital isi trimite propriul fiu pentru a se infiltra in structura FBI. Dar fiul nu a fost niciodata mafiot, ci un vegetarian visator.

  Blandul veterinar Corky Romano e luat prin surprindere, cand primeste un telefon de la tatal sau, pe care il credea de mult disparut, "Pops", un mahar al lumii interlope, care tocmai fusese pus sub acuzatie. Avand la dispozitie doar doua saptamani inainte de proces, regelui Mafiei pare ca i s-a cam infundat. Dar Pops e convins ca mai are un as in maneca. Isi da seama ca singura persoana care poate sa rastoarne jocurile si sa se infiltreze in FBI, pentru ca apoi sa se faca disparut cu tot cu dovezile care il incriminau e Corky. Adica cel care fusese dat afara din "familie" cand era foarte tanar, pentru ca nu se "integrase".

  Corky e cum nu se poate mai bucuros sa-si ajute tatal si sa reintre in gratiile "familiei". Isi convinge fratii, hackeri de meserie, sa-i "fabrice" un curriculum vitae fals care sa-l ajute sa intre in FBI. Dar hackerii intra in panica si exagereaza, facandu-l pe Corky sa para un superagent, cu o reputatie de invidiat. Transformat in agentul Pissant, Corky intra in FBI. I se dau misiuni care mai de care mai dure, timp in care vaneaza si dovezile care incrimineaza activitatile ilegale al lui Pops. Dar anchetatorii iau la puricat toata familia Romano, astfel incat Corky se trezeste prins in plasa intinsa de acestia.

  Dar Corky nu a pierdut timpul: a pus la cale o smecherie care ii va lasa pe toti cu gura cascata.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Corky, nataraul clanului
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »