Cod rosu la Casa Alba

 • Film + Cod rosu la Casa Alba la Film +

  Cod rosu la Casa Alba

  Cod rosu la Casa Alba » Miercuri, 10 august 2022, 19:30

  (Olympus Has Fallen) 111 minute, color engleza thriller

  Un fost agent secret încearcă să împiedice un atac terorist asupra Casei Albe, pus la cale de nord-coreeni. Scopul său principal este să îi salveze viaţa preşedintelui Statelor Unite.

  Serviciile secrete americane lupta cu toate armele impotriva teroristilor, pentru a apara siguranta nationala.

  Dupa stabilirea unei importante intalniri de negocieri, Casa Alba devine tinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeana. Printre focuri de arma si detonari de bombe, insusi Presedintele Americii este luat prizonier. Toate eforturile serviciului se securitate si ale politiei de salvare a institutiei se bazeaza acum pe informatiile furnizate de Mike Bannings (Gerard Butler), fost membru al gardei prezidentiale, blocat in cladire fara ca teoristii sa stie de existenta sa.

  "Filmul pare brutal, tocmai pentru ca este ancorat in realitate", declara Fuqua. "Ne-am documentat foarte mult pentru a da autenticitate scenelor. Am incercat sa alegem pana si cele mai eficiente tipuri de arme folosite. Ne-am intalnit cu scenaristii si am prelucrat atent fiecare scena in parte. Ei deja scrisesera o versiune aprofundata a intamplarilor din Casa Alba. In ceea ce priveste asediul cladirii, nu exisista nicio scena care sa nu se poata intampla, intr-o anumita masura, si in realitate".

  Film adus de MediaPro Distribution.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cod rosu la Casa Alba
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »