Clientul

 • Tv1000 Clientul la Tv1000

  Clientul

  Clientul » Miercuri, 25 mai 2022, 14:20

  (The Client) 116 minute, color engleza thriller

  Mark Sway, un pusti de 11 ani, e martorul unei sinucideri si cu acest prilej cel care afla un secret ucigator. Urmarit de Mafie, F.B.I. si procuratura, isi angajeaza cu un dolar o avocata si incearca sa-si salveze viata.

  Thriller ca la carte, marca Joel Schumacher, adaptat dupa cartea omonima a lui John Grisham, cu un tandem de exceptie in fruntea distributiei -Tommy Lee Jones si Susan Sarandon.

  Mark Sway, un pusti de cartier, este martorul sinuciderii lui Jerome Clifford, un renumit avocat din Louisiana, al carui client este Barry "The Blade" Modano, un asasin aflat in slujba Mafiei. Pana sa-si traga un glont in cap, Clifford ii marturiseste pustiului ca Mafia este raspunzatoare pentru asasinarea unui senator american. In cel mai scurt timp, aceasta sinucidere, dar mai ales suspiciunea ca Mark a aflat un secret care poate determina caderea multor capete importante din Mafie si nu numai, vor provoca o adevarata nebunie in lumea politica, juridica si interlopa.

  Cu "The Blade" Moldano pe urme, Mark nimereste in biroul lui Reggie Love (Sarandon), o avocata care tocmai iesise dintr-un regim de dezalcoolizare si care este dispusa la orice pentru a-si ajuta noul ei client. Cu Mafia suflandu-i in ceafa si cu intransigentul procuror federal incercand sa-l forteze pe Mark sa dezvaluie tot ce stie, Love se va lupta pana la capat pentru a-i asigura siguranta clientului ei si familiei sale.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Clientul
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »