Chicago

 • Tv1000 Chicago la Tv1000 - difuzare joi, 05 ianuarie

  Chicago

  Chicago » Joi, 05 ianuarie 2023, 17:05

  113 minute, color titrat engleza comedie muzicala

  actori Chicago : Renee Zellweger Catherine Zeta-Jones Richard Gere Queen Latifah John C. Reilly Christine Baranski Dominic West
  compozitor Chicago : Danny Elfman John Kander Fred Ebb
  costume Chicago : Colleen Atwood
  monteur Chicago : Martin Walsh
  producator executiv Chicago : Harvey Weinstein
  regizor Chicago : Bill Condon
  operator Chicago : Dion Beebe
  director de imagine Chicago : John Myhre
  producator Chicago : Martin Richards Rob Marshall
  scenograf Chicago : Gordon Sim Andrew M. Stearn
  scriitor Chicago : Maurine Dallas Watkins

  Un film cu o distribuţie de excepţie: Catherine Zeta-Jones, Renee Zellwegger şi Richard Gere, realizat după music-hall-ul omonim, care timp de mai bine de jumătate de secol a făcut săli arhipline la spectacolele de pe Broadway

  Visul lui Roxie este sa aiba tot atat de mult succes ca si celebra actrita de vodevil, Velma Kelly. Roxie isi vede visul indeplinit atunci cand, din cauza unor circumstante neobisnuite, se trezeste in inchisoare alaturi de idolul sau, atat actrita cat si starleta fiind acuzate de crima. Intre zidurile inchisorii Roxie il intalneste pe legendarul avocat Billy Flynn. El este de acord sa o apere in schimbul unei sume modeste. Cariera lui Roxie ia proportii. Dar inteligenta domnisoara Kelly mai are niste asi in maneca.

  Bazat pe muzicalul scris de John Kander, Fred Ebb si Bob Fosse, "Chicago" este un spectacol ale carui elemente-cheie sunt dragostea, tradarea, rivalitatea si prietenia - o competitie de muzica si dans care depaseste cu indemanare granita dintre realitate si fictiune, pe masura ce lumea lui Roxie graviteaza intre inchisoare, sala de judecata si scena.

  Solutia regizorului Marshall consta in transformarea numerelor muzicale in creatii imaginare ale protagonistei Roxie Hart. Filmul capata astfel doua dimensiuni: realitatea orasului Chicago, aflat in perioada prohibitiei, si ceea ce Marshall numeste "interpretarea suprarealista data de Roxie acelei lumi".

  "Renee face ca acest film sa fie extrem de emotionant", spune Richard Gere. "Face ceva inexplicabil cu acest rol. E in stare sa-ti franga inima".

  Citeste descrierea pe scurt pentru Chicago
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV romanesti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV adulti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV pentru copii