Charlie Talisman

Nota IMDB5.6/10

 • Axn Charlie Talisman la Axn - difuzare sâmbătă, 26 noiembrie

  Charlie Talisman

  Charlie Talisman » Sambata, 26 noiembrie 2022, 10:20

  (Good Luck Chuck) 96 minute, color titrat engleza comedie romantica

  actori Charlie Talisman : Dane Cook Dan Fogler Jessica Alba Caroline Ford Chelan Simmons Ellia English Natalie Morris
  compozitor Charlie Talisman : Aaron Zigman
  monteur Charlie Talisman : Julia Wong Mark Helfrich
  operator Charlie Talisman : Anthony B. Richmond
  producator Charlie Talisman : Russell Hollander Mike Karz Barry Katz Brian Volk-Weiss Tracey E. Edmonds
  scenarist Charlie Talisman : Josh Stolberg Steve Glenn

  La o nuntă, Charlie descoperă că fiecare femeie cu care a făcut sex s-a căsătorit imediat după aceea. Reputaţia de purtător de noroc îi dă viaţa peste cap lui Charlie, pentru că femeile fac coadă la uşa apartamentului lui.

  Charlie e un barbat nefericit. Nu are noroc in dragoste si pace. Chiar daca e un doctor de succes. Si asta pentru ca - nu ii da pace acest gand - a fost blestemat cand era mic.
  Totul se schimba cand la o nunta descopera ca absolut toate tipele cu care fusese sunt aranjate bine mersi si, mai mult, si-au gasit sufletele-pereche. Sa fie el de vina?
  Vestea se duce din om in om, iar el este invadat de tot felul de femei care vor sa se culce cu el doar pentru a avea garantia intalnirii cu Marea Dragoste.
  Sexul e bun, dar parca e nevoie si de putina dragoste. La concluzia asta ajunge si Charlie cand o intalneste pe Cam (Jessica Alba), de care se indragosteste. O dresoare de pinguini care se accidenteaza mereu, Cam este pe cat de frumoasa pe atat de greu de cucerit. Dar cand reuseste sa infiripe o idila, Charlie isi da seama ca trebuie sa gaseasca o solutie pentru a rupe vraja, inainte ca fata visurilor lui sa se indragosteasca de primul tip pe care-l va intalni, dupa el. Singurul lucru pe care-l viseaza Charlie este sa o iubeasca, dar daca s-ar culca cu ea, ar pierde-o.
  "Tensiunea sexuala devine enorma, dar el trebuie sa dea inapoi tot timpul, ceea ce pe ea o contrariaza", explica actorul principal, Dane Cook. "E un fel de preludiu care tine tot filmul". De parca asta n-ar fi de ajuns, Charlie trebuie sa gaseasca o cale de a scapa de vraja care-l stapaneste de la zece ani, de a se lupta cu sfaturile rau-intentionate ale prietenului sau obsedat de sex si de a se feri de pinguini rautaciosi, de cea mai neplacuta noapte petrecuta vreodata, de sex si iar sex.

  Film adus de Intercom.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Charlie Talisman

Trailer Charlie Talisman

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV romanesti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV adulti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV pentru copii