Cei trei muschetari: eghiletii reginei

 • Tvr 1 Cei trei muschetari: eghiletii reginei la Tvr 1

  Cei trei muschetari: eghiletii reginei

  Cei trei muschetari: eghiletii reginei » Joi, 03 februarie 2022, 02:00

  (Trois mousquetaires: Les ferrets de la reine) 100 minute, color titrat film romantic de aventura

  In Franta secolului al XVII-lea, tanarul D’Artagnan pleaca din Gasconia natala pentru a deveni muschetar la Paris. Pe drum, el are o altercatie cu un individ misterios pe care l-a zarit in timp ce se bucura de compania unei domnite blonde.

  In Franta secolului al XVII-lea, tanarul D'Artagnan pleaca din Gasconia natala pentru a deveni muschetar la Paris. Pe drum, el are o altercatie cu un individ misterios pe care l-a zarit in timp ce se bucura de compania unei domnite blonde, la fel de misterioase ca si el.

  Din cauza incidentului, D'Artagnan ajunge cu intarziere la Paris, unde accidental da peste trei muschetari: Athos, Porthos si Aramis. Cei trei il provoaca la duel, dupa cum cere obiceiul, dar intre timp sunt atacati de garzile cardinalului Richelieu si fac un pact pentru a se apara.

  Muschetarii sunt impresionati de talentul lui D'Artagnan si raman prieteni, devenind supusii fideli ai regelui Ludovic al XIII-lea. Din acel moment, ei devin aparatorii inversunati ai cuplului regal, ajungand astfel dusmanii declarati ai cardinalului si ai numerosilor sai aliati printre care se afla si spioana Milady de Winter, pe cat de periculoasa, pe atat de frumoasa.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cei trei muschetari: eghiletii reginei
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Cei trei muschetari: eghiletii reginei atunci iti recomandam: