Cavalerul negru: Legenda renaste

 • Film + Cavalerul negru: Legenda renaste la Film +

  Cavalerul negru: Legenda renaste

  Cavalerul negru: Legenda renaste » Vineri, 13 mai 2022, 18:40

  (The Dark Knight Rises) 165 minute, color engleza film de actiune

  Când Gordon dă de un complot al cărui scop este distrugerea oraşului prin mişcări iniţiate chiar în inima acestuia, Batman revine în acţiune. În aşteptarea lui se află Bane, un adversar a cărui misiune este de a distruge moştenirea lui Batman.

  Au trecut 8 ani de cand Batman a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon sperau ca e o cauza mai buna. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind zdrobita sub greutatea Actului Dent impotriva infractionalitatii.

  Dar totul se schimba o data cu sosirea unui hot ingenios cu scopuri misterioase. Cand ofiterul de politie Gordon (Gary Oldman) da de un complot al carui scop este acela de a distruge orasul prin miscari initiate chiar in inima acestuia, Bruce Wayne (Christian Bale) revine in actiune.

  In asteptarea lui se afla Selina Kyle (Anne Hathaway) si Bane (Tom Hardy), un adversar letal a carui misiune este de a distruge numele si mostenirea eroului justitiar cu pelerina.

  Aparitia lui Bane il determina pe Batman sa iasa din exilul auto-impus. Dar chiar si atunci cand isi pune pelerina si masca, e posibil ca Batman sa nu se poata masura cu Bane.


  Citeste descrierea pe scurt pentru Cavalerul negru: Legenda renaste
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »