Cautatorii de aur din Marea Bering

 • Discovery Channel Cautatorii de aur din Marea Bering la Discovery Channel

  Cautatorii de aur din Marea Bering

  Cautatorii de aur din Marea Bering » Maine, 13 august 2022, 20:00

  (Bering Sea Gold) color titrat engleza serial reality

  A început sezonul, iar orăşelul-port Nome freamătă, căci vânătorii de comori răscolesc fundul mării, căutând aur. Cine va da lovitura şi cine va pierde tot ce are ?

  In fiecare vara, cand gheturile se topesc in jurul portului Nome din Alaska, cautatorii de aur vizeaza cel mai neasteptat loc din lume: fundul Marii Bering.
  Producatorii programului premiat cu Emmy "O prada mortala" prezinta "Cautatorii de aur din Marea Bering", cea mai noua serie in opt parti de la Discovery Channel, despre diversi excentrici care cauta aur pe fundul stancos si inghetat al oceanului, cu tot felul de instalatii improvizate, dintre care unele abia se mentin pe linia de plutire. Aici gasesti tot felul de oameni, pentru ca flota cautatorilor de aur ii primeste pe toti, iar apele brutale ale Marii Bering completeaza povestea. De la un asistent social din Alaska gata sa isi cheltuiasca toate economiile ca sa gaseasca aur pana la un capitan care are nevoie de bani ca sa nu intre la inchisoare, toti acesti vanatori duri sunt in stare de orice pentru a da lovitura. Cum pretul aurului a atins cote record, cativa norocosi se vor intoarce acasa bogati, iar altii - cu mana goala.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cautatorii de aur din Marea Bering