Carantina

Nota IMDB6.1/10

 • Axn Carantina la Axn - difuzare vineri, 24 iunie

  Carantina

  Carantina » Vineri, 24 iunie 2022, 02:10

  (Quarantine) color engleza horror

  actori Carantina : Jennifer Carpenter Jay Hernandez Johnathon Schaech Steve Harris Rade Serbedzija Columbus Short Dania Ramirez
  monteur Carantina : Elliot Greenberg
  operator Carantina : Ken Seng
  producator Carantina : Sergio Aguero Clint Culpepper Carlos Fernandez
  scenarist Carantina : John Erick Dowdle Drew Dowdle

  Pentru realizarea unui reality TV show despre oamenii care lucreaza in timp ce restul lumii doarme, reporterul Angela Vidal (Jennifer Carpenter) si cameramanul ei, Scott (Steve Harris), participa la o tura de noapte a echipelor de interventie dintr-o unitate de pompieri din Los Angeles. Dupa ce seara s-a scurs fara evenimente, la miezul noptii apare un apel de urgenta la 911; acesta ii conduce intr-un bloc de apartamente din centrul orasului. Politistii se afla deja la fata locului ca urmare a faptului ca dintr-un apartament de la etajul trei s-au auzit strigate infioratoare, care-ti inghetau sangele in vine. Intrucat au dat de o poveste senzationala, Angela si Scott sunt hotarati sa inregistreze totul pe banda.

  Odata intrati in apartament, pentru a cerceta locul, ei descopera o femeie in varsta, imbracata in camasa de noapte, care statea singura pe intuneric. E plina de sange, iar respiratia ei este sacadata si suieratoare. Pare a fi bolnava. Cand unul dintre politisti se apropie s-o ajute, dintr-o data ea se repede la el atacandu-l cu dintii.

  Oamenii din grupul de interventie reusesc sa linisteasca femeia si incearca sa cheme ajutoare pentru politistul ranit. Dar cand incearca sa paraseasca complexul, ei descopera ca cei de la CDC (autoritatea de preventie a bolilor) au inchis cladirea bagand-o in carantina. Toate iesirile sunt ferecate si pazite de oameni inarmati pana in dinti. Accesul la telefon, internet, televiziune sau telefoane celulare a fost taiat, iar oficialii nu dau nicio explicatie celor ce au ramas inchisi inauntru. Complexul de apartmente si locatarii lui intra in panica. Incercand sa inteleaga ce se intampla, locatarii sunt fortati sa caute ajutorul, unul la celalalt. Atunci urmeaza alt urlet, de undeva de sus. In holul blocului, unde este stransa toata lumea, cade deodata un cadavru de la etajul trei.

  Iar atacurile incep din nou...

  Citeste descrierea pe scurt pentru Carantina

Trailer Carantina

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii