Calatoria 2: Insula Misterioasa

 • Film + Calatoria 2: Insula Misterioasa la Film +

  Calatoria 2: Insula Misterioasa

  Calatoria 2: Insula Misterioasa » Vineri, 10 februarie 2023, 20:00

  (Journey 2: The Mysterious Island) 94 minute, color titrat engleza film de actiune

  Descurcăreţul Sean are parte de o nouă aventură când porneşte în căutarea bunicului său, eşuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. Însoţit de prietenul mamei sale, Sean va ajunge pe insulă.

  De aceasta data, tanarul Sean Anderson (Josh Hutcherson) are de-a face cu o situatie de-a dreptul ciudata: primeste intamplator un semnal bruiat, de pe un taram misterios, care practic nu ar trebui sa existe. Este vorba despre celebra insula din scrierile lui Jules Verne, aceeasi despre care bunicul sau i-a spus nenumarate povesti si in cautarea careia si-a petrecut o mare parte din viata. Un loc magic, al vietuitoarelor ciudate, muntilor de aur si al vulcanilor letali, insula ascunde un secret incredibil.

  Insotiti de un pilot de elicopter (Luis Guzman) si frumoasa, dar incapatanata sa fiica, Sean si tatal sau vitreg, Hank (Dwayne Johnson), pornesc in cautarea tinutului legendar, o calatorie ce se dovedeste a fi aventura vietii lor.

  Insa, misiunea lor este aproape imposibila, pentru ca odata ajunsi acolo, sunt nevoiti atat sa protejeze speciile de-a dreptul unice, cat si sa se salveze inainte ca insula sa fie ingropata in ocean pentru totdeauna.

  Film adus de MediaPro Distribution.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Calatoria 2: Insula Misterioasa
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Calatoria 2: Insula Misterioasa atunci iti recomandam: