Cainele meu Skip

 • Tv1000 Cainele meu Skip la Tv1000 - difuzare luni, 20 iunie

  Cainele meu Skip

  Cainele meu Skip » Luni, 20 iunie 2022, 08:20

  (My Dog Skip) 95 minute, color titrat engleza film de aventuri de familie

  Willie este un baietel foarte timid care nu-si poate face prieteni. Ignorat de colegii de scoala si stanjenit de prezenta fetelor, Willie se izoleaza total. Cand implineste noua ani, primeste un pui de terrier, pe care il numeste Skip.

  Suntem in anul 1942, in timpul razboiului care a cuprins lumea si ale carui reverberatii se simt pana in Yazoo, Mississipi. Acolo unde locuieste Willie Morris, un baietel de 8 ani foarte timid, care traieste mai izolat decat e posibil pana si intr-un orasel rupt de lume cum e Yazoo, Mississippi. Ignorat de colegii lui la scoala si stanjenit in prezenta fetelor, Willie are un idol: Dink (Luke Wilson), vecinul lui, un sportiv desavarsit si un fel de vedeta locala, care de curand s-a inrolat in armata si urmeaza sa plece la razboi.

  Tatal lui Willie, Jack Morris (Kevin Bacon), veteran al razboiului civil din Spania, unde si-a pierdut un picior, este cel care l-a coplesit cu o grija parinteasca exagerata, al carei rezultat este inchistarea si timiditatea copilului. Insa Ellen (Diane Lane), mama lui, incearca sa-l indrume in directia opusa. Ea isi da seama ca Willie mai intai de toate are nevoie de putina libertate si de un prieten. Asa se face ca, in ziua in care implineste 9 ani, Willie primeste acest dublu cadou sub chipul unui pui de terrier pe care, incantat la culme, baietelul il boteaza Skip.

  Personalitatea exuberanta a lui Skip il ajuta pe Willie sa se imprieteneasca cu Rivers (Caitlin Wachs ), cea mai draguta fata din scoala. Si tot micul patruped ii da o "mana" de ajutor cand cativa baieti mai infipti il provoaca sa-si arate talentul la fotbal. Cu ajutorul lui Skip, Willie devine unul dintre baietii cei mai simpatizati din scoala.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Cainele meu Skip
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii