Trailer Bob Constructorul

Alte trailere pentru Bob Constructorul

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Bob Constructorul?

Aboneaza-te

  • (Bob the Builder) 10 minute, color titrat engleza serial de desene animate

    ''Bob Constructorul'' urmareste aventurile lui Bob si ale masinutelor-unelte: Scoop the JCB (Escavatorul),
    Muck the digger/dumper (Carausul), Dizzy the cement mixer (Dizzy, cel care amesteca cimentul), Lofty Macaraua si Roley tavalugul, impreuna cu partenerii lui Bob, Wendy si pisica Pilchard, care pot fi gasiti cu totii in curtea lui Bob Constructorul. In tinutul alaturat locuieste fermierul Pickles, tractorul sau Travis si nebunatica sperietoare de ciori, Spud - care intotdeauna este pusa pe sotii.
    Masinutele de construit ale lui Bob sunt personificate. Pot vorbi foarte bine una cu cealalta, dar si cu Bob si cu alti oameni, comportandu-se mai degraba ca un grup de copii poznasi decat ca niste masini.

    Desi este oficial seful lor, Bob se poarta mai mult ca un prieten decat ca un proprietar. Le vorbeste cu afectiune, le incurajeaza si le trateaza ca pe egalii sai.. Dintre masini, liderul este Scoop.
    Masinutele sunt la randul lor ca niste copii adorabili: tinere, nerabdatoare, uneori obraznicute, poznase, iar copilasii din fata televizorului se pot identifica usor cu ele. Lumea lui Bob Constructorul este una moderna, folosesc dispozitive a caror utilitate o recunoastem cu totii: computer, fax si telefon mobil.

    Povestioarele si subiectele abordate in acest serial sunt clasice si valabile pentru toate generatiile de copii, oferind lectii importante de viata, cum ar fi prieteni care isi ajuta prietenii la necaz, rezolvarea problemelor, gestul de a-i oferi cuiva un umar pe care sa se sprijine la nevoie. Prietenii lui Bob rad impreuna, se joaca impreuna, se cearta si se impaca si fac un talmes-balmes asa cum pot ei mai bine - exact cum fac toti copii, de altfel!

    Bob si echipa sa au o sarcina importanta de indeplinit: sa inlocuiasca niste conducte pe terenul fermierului Pickles.

    Sunt ajutati si de Travis Tractorul care se ofera sa care noile conducte. Inapoi in curte, Wendy i-a pregatit micul dejun pisicii Pilchard.

Bob Constructorul Bob Constructorul Nota: 5.2

Durata: 10 minute Gen: serial de desene animate Regizor: Sarah Ball , Liz Whitaker , Brian Little , Jackie Cockle

  • Actori: Neil Morrissey, Rob Rackstraw, Kate Harbour, Rupert Degas

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail