Batman - Inceputuri

Nota IMDB8.3/10

 • Film + Batman - Inceputuri la Film +

  Batman - Inceputuri

  Batman - Inceputuri » Vineri, 09 decembrie 2022, 19:10

  (Batman Begins) 141 minute, color engleza film de actiune

  actori Batman - Inceputuri : Ken Watanabe Christian Bale Liam Neeson Morgan Freeman Michael Caine Gary Oldman Katie Holmes Cillian Murphy Rutger Hauer
  compozitor Batman - Inceputuri : James Newton Howard Hans Zimmer
  costume Batman - Inceputuri : Lindy Hemming
  monteur Batman - Inceputuri : Lee Smith
  regizor Batman - Inceputuri : Christopher Nolan
  operator Batman - Inceputuri : Wally Pfister
  director de imagine Batman - Inceputuri : Nathan Crowley
  producator Batman - Inceputuri : Charles Roven Emma Thomas Larry J. Franco
  scenarist Batman - Inceputuri : Christopher Nolan David S. Goyer
  scenograf Batman - Inceputuri : Paki Smith
  scriitor Batman - Inceputuri : David S. Goyer

  Cum schimba un om lumea? Iata o intrebare care il urmareste pe Bruce Wayne (CHRISTIAN BALE) precum imaginea parintilor lui impuscati in fata lui pe strazile din Gotham intr-o noapte care i-a schimbat viata pentru totdeauna.

  Cum schimba un om lumea? Iata o intrebare care il urmareste pe Bruce Wayne (Christian Bale) precum imaginea parintilor lui impuscati in fata lui pe strazile din Gotham intr-o noapte care i-a schimbat viata pentru totdeauna.
  Chinuit de vina si manie, luptandu-se cu demoni care ii hranesc dorinta de razbunare si nevoia de a onora mostenirea altruista a parintilor sai, deziluzionatul mostenitor al averii din domeniul industrial dispare din Gotham si calatoreste in secret prin lume, cautand mijloacele pentru a se lupta cu nedreptatea si sa semene teama printre cei care ii jefuiesc pe cei tematori.
  In aceasta misiune de a se autoeduca in modurile de operare ale mintii criminale, Bruce are drept mentor un om misterios numit Ducard (Liam Neeson) in arta disciplinelor fizice si mentale care ii permit sa se lupte cu raul pe care a jurat ca il va distruge. El descopera curand ca este tinta tuturor eforturilor Ligii Umbrelo, un grup puternic, distrugator condus de catre misteriosul conducator Ra's al Ghul (Ken Watanabe).

  Bruce se intoarce in Gotham pentru a descoperi ca orasul era cufundat in nelegiuiri violente si coruptie. Wayne Enterpises, fostul bastion al familiei sale de idealuri filantropice de afaceri se afla acum in mainile Directorului Executiv Richard Earle (Rutger Hauer), un om care este mai preocupat de promovarea publica a companiei decat de binele public.
  Intre timp, prietena din copilarie al lui Bruce, Rachel Dawes (Katie Holmes), care acum este Procuror Districtual Adjunct, nu poate asigura o condamnare a celor mai cunoscuti criminali din oras deoarece sistemul judiciar a fost adanc contaminat de josnicul sef al crimei Carmine Falcone (Tom Wilkinson). Nu ajuta nici faptul ca remarcabilul medic din Gotham Dr. Jonathan Crane (Cillian Murphy) sprijina apararea pe caz de nebunie pentru batausii lui Falcone in schimbul unor favoruri abjecte care servesc propriului sau plan necinstit.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Batman - Inceputuri

Trailere Batman - Inceputuri

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »