Avionul cu serpi

 • Tv1000 Avionul cu serpi la Tv1000 - difuzare azi, 30 martie

  Avionul cu serpi

  Avionul cu serpi » Azi, 30 martie 2023, 00:30

  (Snakes on a Plane) 107 minute, color titrat engleza film de actiune

  Samuel L. Jackson este un agent FBI care trebuie sa aiba grija de un martor. Problemele incep insa in momentul cand in avionul lor sunt lasati liberi sute de serpi mortali...

  Sean Jones isi petrece vacanta in Hawaii, dar are nesansa sa fie singurul martor la omorarea unui procuror celebru din Los Angeles. Si, pentru ca autorul a fost gangsterul Eddie Kim, Sean trebuie rapid sa se puna la adapost. Va accepta oferta agentului FBI Neville Flynn (Samuel L. Jackson) sa depuna marturie.

  Cu toate acestea, un informator din cadrul personalului de la aeroport ii spune lui Kim planul celor doi de a folosi un avion Pacific Air pentru a-l duce pe Sean la Los Angeles in locul unui zbor cu un avion privat, astfel ca acum tot ceea ce trebuie Kim sa faca este sa se asigure ca avionul nu va ajunge niciodata la Los Angeles sau ca Sean nu va cobori din avion in viata.
  Sute de serpi veninosi de toate marimile si formele sunt urcati pe ascuns in cargoul avionului si dupa aceea eliberati in avion in momentul decolarii.

  Ei se tarasc pe sub burta avionului, prin gurile de ventilatie si cablurile electrice ale avionului, distrugand mecanismele cheie de operare ale avionului. Odata ce isi fac loc in spatiul obisnuit al cabinei, ei terorizeaza si ucid din instinct.
  Pentru a supravietui atacului, membrii echipajului si pasagerii trebuie sa lucreze impreuna pentru a a se tine departe de aceste animale ucigase.

  Flynn si Claire Miller (Julianna Margulies), o insotitoare de zbor si viitoare studenta la facultatea de drept, fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a mentine pasagerii calmi si uniti in timpul acestei crize.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Avionul cu serpi
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV pentru copii