Aventura urbana

 • Tvr 1 Aventura urbana la Tvr 1

  Aventura urbana

  Aventura urbana » Sambata, 19 noiembrie 2022, 10:30

  color romana emisiune informativa

  TVR HD vă invită să descoperiţi oraşele mici ale României. Un jurnalist petrece 24 de ore într-un oras, iar invitatul emisiunii îi comenteaza „aventurile urbane” şi îşi povesteşte amintirile legate de perioada de viaţă petrecută acolo.

  Miza emisiunii este gasirea unor locuri despre care nu se mai vorbeste, dar si a unor oameni care inca au timp, pasiuni si o viata interesanta. Reteta este simpla: munceste, iar timpul liber ofera-l familiei, prietenilor, pasiunilor!
  "In fiecare weekend descoperim impreuna, intr-unul dintre orasele mici ale Romaniei, povesti, intamplari si personaje pe care nu le gasim in programele de stiri. Un jurnalist petrece 24 de ore intr-un oras, iar invitatul emisiunii ii comenteaza aventurile urbane si isi povesteste amintirile legate de perioada de viata petrecuta acolo", povesteste Irina Luca, realizatoarea programului.
  Telespectatorii pot vedea "Romania de sub radar", tara pe care am uitat-o, inghitita de politica si de stiri senzationale. Este Romania normala... senzational de obisnuita.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Aventura urbana
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »