Austin Powers 2 - Spionul care mi-a tras-o

 • Tv1000 Austin Powers 2 - Spionul care mi-a tras-o la Tv1000

  Austin Powers 2 - Spionul care mi-a tras-o

  Austin Powers 2 - Spionul care mi-a tras-o » Joi, 07 iulie 2022, 17:55

  (Austin Powers: The Spy Who Shagged Me) 110 minute, color titrat engleza comedie

  Dr. Evil descopera un fel de mașină a timpului cu care reușește să ajungă în anul 1969 și să fure libidoul unui spion țăcănit pe nume Austin Powers. Austin este nevoit să se întoarcă și el în același an pentru a-și recupera vitalitatea de altădată.

  Austin Powers, personaj cunoscut din alte filme fantastice, revine ca agent secret. El prinde toti raufacatorii internationali si pacaleste cu sarmul sau femeile. Opusul sau, Dr.Evil planuieste sa ia intreaga lume ostatica pentru o recompensa uriasa. Doar Austin o poate salva!

  Dupa ce a fost oprit de Austin la orice incercare, Dr.Evil pune la cale razbunarea. El isi da seama ca nu l-a invins niciodata pe Austin, deoarece acesta detinea "puterea vietii", cea ce il facea indestructibil. Dr.Evil se intoarce in timp, in 1969 cand Austin era inca inghetat criogenic si ii fura "cheie vietii", ceea ce il putea face imbatabil pe Dr.Evil in dominatia sa asupra pamantului.

  Dupa multe teste, Ministerul Apararii confirma ca Austin si-a pierdut secretul "puterii vietii" si al seductiei. Fara acesta, Austin este ineficient Majestatii Sale , dar si fortei sale de atractie feminina.

  Austin se intoarce in timp, in 1969, la Londra. El trebuie sa-l opreasca pe Dr.Evil de la disrugerea oraselor si a planetei. Impreuna cu Felicity Shagwell, o frumoasa agenta CIA, reusesc sa-l captureze pe Fat Bastard, unul dintre asistentii lui Evil si sa-i faca vant pe insula tropicala a stapanului sau. Dar cei doi sunt prinsi de He-bots si preluati de Dr.Evil, care e in drum spre verificarea indeplinirii planurilor de primire a recompensei.

  Cei doi ostatici trebuie cu orice pret sa se intoarca la Fat Bastard care avea "cheia vietii" lui Austin si sa-l opreasca pe Dr.Evil de la incendierea lumii cu laserul.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Austin Powers 2 - Spionul care mi-a tras-o
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Austin Powers 2 - Spionul care mi-a tras-o atunci iti recomandam: