Asasinul din Bangkok

 • National Tv Asasinul din Bangkok la National Tv

  Asasinul din Bangkok

  Asasinul din Bangkok » Vineri, 03 iunie 2022, 21:00

  (Bangkok Dangerous) 95 minute, color titrat engleza thriller de actiune

  Joe, un asasin profesionist, aterizeaza la Bangkok pentru a ucide patru oameni, la cererea unui mafiot. Joe il angajeaza pe Kong, un hot de buzunare, drept interpret si, desi a operat toata viata singur, incepe sa aiba incredere in pusti.

  Remake al filmului cu acelasi nume, a carui regie este semnata tot de celebrii frati Pang.

  Viata unui asasin anonim ia o intorsatura neasteptata atunci cand pleaca in Thailanda pentru a se ocupa de o serie de crime. Joe (Nicholas Cage), un asasin profesionist fara scrupule, este in Bangkok pentru a executa patru dusmani ai unui boss mafiot pe nume Surat. El il angajeaza pentru diverse comisioane pe Kong (Shahkrit Yamnarm), escroc catalogat drept hot de buzunare, cu intentia de a-l omori la sfarsitul misiunii, pentru a-si sterge urmele.

  In mod ciudat, Joe, un adevarat lup singuratic, realizeaza ca, treptat, devine mentorul tanarului, si, in acelasi timp, se vede atras intr-o relatie amoroasa cu o vanzatoare locala. Pe masura ce se lasa furat de frumusetea toxica a Bangkok-ului, el incepe sa se indoiasca de existenta sa izolata si lasa garda jos... exact atunci cand Surat decide ca e timpul sa i se dea explicatii.

  Cage spune ca a fost fascinat de contradictiile si de complexitatea personajului lui. "Joe provine dintr-o familie apartinand unui mediu militar, dar el e un ucigas platit, un mercenar. A fost inconjurat de probleme familiale toata viata lui. As spune ca e rau, daca ar fi sa-l cataloghez, dar apoi incearca sa gaseasca o cale de a iesi din toate astea."

  "Isi depaseste violenta, demonii, datorita fetei pe care o intalneste, Fon, si sensibilitatii si bunatatii ei, dar si datorita Thailandei, datorita Bangkokului insusi. Devine din ce in ce mai dornic de liniste si in acest moment personajul lui intra intr-un conflict cu el insusi, pentru ca nu-i sta in fire, nu poate fi o fire linistita, din cauza a ce i s-a intamplat cand era mic.", declara Nicolas Cage.

  Adus de MediaPro Distribution.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Asasinul din Bangkok
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »