Asalt asupra sectiei 13

 • Pro Tv Asalt asupra sectiei 13 la Pro Tv - difuzare duminică, 12 februarie

  Asalt asupra sectiei 13

  Asalt asupra sectiei 13 » Duminica, 12 februarie 2023, 01:00

  (Assault on Precinct 13) 109 minute, color engleza thriller de actiune

  Chiar in ajunul Anului Nou, politia din Detroit a reusit sa faca o captura importanta: gangsterul Marion Bishop, cunoscut ucigas de politisti, a fost arestat si este pe punctul de a fi transferat la o inchisoare de maxima securitate.

  In ajunul Anului Nou politia din Detroit reuseste sa faca o captura importanta: gangsterul Marion Bishop (Laurence Fishburne) a fost arestat si este pe punctual de a fi transferat la o inchisoare de maxima securitate. Insa din cauza unei furtuni puternice, autobuzul cu detinuti este obligat sa se opreasca pentru o vreme la sectia 13 de politie, care este pe punctul de a fi inchisa pentru noapte.

  Printre cei cativa politisti care au mai ramas la sectie se numara si sergentul Jake Roenick (Ethan Hawke) care a uitat de multa vreme gustul unei misiuni adevarate. La scurt timp dupa ce Bishop este inchis intr-una dintre celule, sectia 13 este atacata de indivizi necunoscuti. La inceput politistii sunt convinsi ca atacatorii fac parte din banda lui Bishop, insa curand inteleg ca se confrunta cu politisti corupti, al caror scop este asasinarea mafiotului. Pentru a supravietui asediului, solutia este una singura: un criminal si politistii care l-au arestat trebuie sa lupte umar la umar pentru ca, de aceasta data, tinta lor este comuna.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Asalt asupra sectiei 13
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV romanesti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV adulti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV pentru copii