Ametit de dragoste

 • Cinemax Ametit de dragoste la Cinemax - difuzare joi, 16 iunie

  Ametit de dragoste

  Ametit de dragoste » Joi, 16 iunie 2022, 21:00

  (Punch-Drunk Love) 92 minute, color titrat engleza comedie romantica

  Un tip cu probleme de comportament este prins intre o poveste de dragoste, amenintarile unei dame de companie si cumpararea unei cantitati enorme de budinca... pentru a-si implini visul de a calatori prin lume.

  Barry Egan (Adam Sandler), sef la o companie specializata in produse de toaleta traieste cu cele sapte surori ale sale care-l abuzeaza constant si-l priveaza de posibilitatea de a se indragosti. Cuprins de furie si dornic sa fie violent, el afiseaza la suprafata un calm imperturbabil dar inlauntru fierbe. El o cunoaste pe Lena Leonard (Emily Watson), o femeie misterioasa care-l roaga sa aiba grija de masina ei stricata - si astfel se infiripa intre ei o poveste romantica.
  Si totul se complica mai mult din cauza escrocului de la o linie telefonica fierbinte care incearca sa stoarca ceva bani in plus de la atat de inocentul si depresivul Barry.

  Aceasta comedie apreciata de critica de specialitate i-a adus lui Paul Thomas Anderson premiul de regie la Festivalul de Film de la Cannes 2002.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Ametit de dragoste
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii