Ametit de dragoste

 • Cinemax Ametit de dragoste la Cinemax

  Ametit de dragoste

  Ametit de dragoste » Joi, 16 iunie 2022, 21:00

  (Punch-Drunk Love) 92 minute, color titrat engleza comedie romantica

  Un tip cu probleme de comportament este prins intre o poveste de dragoste, amenintarile unei dame de companie si cumpararea unei cantitati enorme de budinca... pentru a-si implini visul de a calatori prin lume.

  Barry Egan (Adam Sandler), sef la o companie specializata in produse de toaleta traieste cu cele sapte surori ale sale care-l abuzeaza constant si-l priveaza de posibilitatea de a se indragosti. Cuprins de furie si dornic sa fie violent, el afiseaza la suprafata un calm imperturbabil dar inlauntru fierbe. El o cunoaste pe Lena Leonard (Emily Watson), o femeie misterioasa care-l roaga sa aiba grija de masina ei stricata - si astfel se infiripa intre ei o poveste romantica.
  Si totul se complica mai mult din cauza escrocului de la o linie telefonica fierbinte care incearca sa stoarca ceva bani in plus de la atat de inocentul si depresivul Barry.

  Aceasta comedie apreciata de critica de specialitate i-a adus lui Paul Thomas Anderson premiul de regie la Festivalul de Film de la Cannes 2002.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Ametit de dragoste
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »