Alvin si veveritele 2

Nota IMDB4/10

 • Tv1000 Alvin si veveritele 2 la Tv1000 - difuzare duminică, 01 mai

  Alvin si veveritele 2

  Alvin si veveritele 2 » Duminica, 01 mai 2022, 10:30

  (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel) 96 minute, color titrat engleza comedie de animatie

  actori Alvin si veveritele 2 : Jesse McCartney Zachary Levi Justin Long Matthew Gray Gubler Christina Applegate Jason Lee Anna Faris David Cross
  monteur Alvin si veveritele 2 : Matt Friedman
  regizor Alvin si veveritele 2 : Betty Thomas
  operator Alvin si veveritele 2 : Anthony B. Richmond
  producator Alvin si veveritele 2 : Ross Bagdasarian Jr. Janice Karman
  scenarist Alvin si veveritele 2 : Jonathan Aibel Glenn Berger Will McRobb Chris Viscardi Jon Vitti

  În acest sequel, veveriţele merg la şcoală şi se confruntă cu problemele cu care s-ar confrunta orice şcolar.

  In 2007, ALVIN SI VEVERITELE, un fenomen global pentru generatii de fani, a devenit un film eveniment de animatie generata pe calculator, cu o sensibilitate comica contemporana. In blockbusterul de sarbatori, cu incasari de peste 350 de milioane de dolari in intreaga lume, compozitorul Dave Seville a transformat veveritele Alvin, Simon si Theodore in senzatii pop, in timp ce trioul scapat de sub control ii distruge casa, ii declanseaza un adevarat haos in cariera si ii da peste cap viata candva linistita.

  Cat ai zice "Alvinnnnn!", a inceput sa se vorbeasca de un nou film ALVIN SI VEVERITELE. Nemultumite de a ramane doar cu laurii primei productii, veveritele mai pregatesc una. Alvin, Simon si Theodore isi intalnesc, in sfarsit, nasul - si poate chiar mai mult de-atat - in trioul feminin "The Chipettes".


  In a doua parte, Alvin, Simon si Theodore lasa temporar celebritatea si se inscriu la scoala. Nu este o tranzitie usoara. Veveritele traiesc pe pielea lor incercarile si chinurile vietii de scolar - batausii, clicile, farsele, directorul sever - prin care trec toti elevii. Cel mai semnificativ este faptul ca aventurile de la scoala pun la incercare legatura familiala.

  "Alvin si veveritele" au creat haos in viata lui Dave Seville - spre deliciul publicului din intreaga lume - timp de peste 50 de ani. Din momentul in care au prins viata cu hitul lor de Craciun "Cantecul veveritelor" - creatia muzicala a cantaretului & compozitorului Ross Bagdasarian - ritmul captivant al veveritelor a devenit cunoscut de toti iubitorii muzicii pop, tineri si batrani. Pentru debutul pe marele ecran din 2007, veveritele au avut parte de imbunatatiri stilistice si de atitudine importante. Cu o latura contemporana si atitudine, au devenit mai mult decat veveritele "lu' tata".

  Luand cu asalt Hollywoodul - si lumea - in 2007, veveritele si realizatorii au fost dornici sa produca o continuare si mai ambitioasa si mai antrenanta pentru marele ecran.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Alvin si veveritele 2

Trailere Alvin si veveritele 2

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii