Alvin si veveritele

 • Tv1000 Alvin si veveritele la Tv1000

  Alvin si veveritele

  Alvin si veveritele » Miercuri, 13 iulie 2022, 13:15

  (Alvin and the Chipmunks) 91 minute, color titrat engleza comedie de animatie

  Cand in casa lui Dave, un compozitor de real... insucces, se strecoara trei veverite, barbatul incearca sa scape de ele. Dar cand veveritele arata ca pot vorbi si canta, Dave isi da seama ca ar putea da lovitura cu ajutorul lor.

  Bazandu-se pe indragitul serial de desene animate, filmul este o poveste de familie plina de umor fizic, emotii si muzica.

  Dupa o intalnire intamplatoare cu talentatul muzician Dave Seville, trei veverite foarte speciale, Alvin, Simon si Theodore hotarasc sa faca din casa lui Dave propria lor casa. Nu dupa mult timp veveritele isi dau seama ca, pentru a-l convinge pe Dave sa le permita sa stea cu el trebuie sa isi arate talentul - nu numai ca pot sa vorbeasca, dar pot si sa cante!

  Ele devin in scurt timp o senzatie muzicala, in timp ce Dave devine ceva mai mult decat cel care le scrie muzica, o figura parinteasca. Problemele incep cand veveritele incep sa aiba un comportament de vedete rebele fata de Dave. Cu toate astea, in scurt timp ele realizeaza ca cel mai dulce succes dintre toate este sa se simta alaturi de Dave ca intr-o familie.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Alvin si veveritele
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »