Alternative Nation

Nota IMDB7.5/10

 • Mtv Rocks Alternative Nation la Mtv Rocks - difuzare azi, 28 noiembrie

  Alternative Nation

  Alternative Nation » Azi, 28 noiembrie 2022, 18:00

  color romana musical

  "Alternative Nation" se doreste a fi cea mai completa emisiune de muzica rock, underground, dar si alte stiluri conexe precum alternativ metal, hip-hop, electro sau punk.

  "Alternative nation" va fi in centrul tuturor evenimentelor notabile din cultura urbana si din cea underground, astfel incat telespectatorii MTV vor fi prezenti in mijlocul celor mai tari concerte live si unplugged ale trupelor romanesti si straine. Emisiunea va fi prezentata de DJ Hefe si va contine, pe langa interviuri in exclusivitate cu membrii unor trupe romanesti si straine, imagini de la toate evenimentele speciale sau campaniile sociale demne de semnalat.

  Nimic din ceea ce are legatura cu fenomenul muzical nu va fi ocolit de emisiunea "Alternative Nation" care va oferi fanilor nu numai concerte, cronici, interviuri si informatii despre cele mai tari fenomene muzicale, ci isi va face o prioritate din promovarea si sustinerea formatiilor nou infiintate. "Alternative Nation" va fi o rampa de lansare pentru trupele tinere ale caror melodii vor fi prezentate telespectatorilor MTV.

  Locatiile de filmare vor fi si ele unele inedite astfel incat, clasicul studio va fi inlocuit cu pub-urile si cluburile din zona underground si chiar cu locatii si mai neconventionale, cum ar fi magazinele cu instrumente muzicale.
  Timp de o ora, DJ Hefe ii va purta pe telespectatorii MTV in lumea muzicii underground si le va oferi informatii si imagini de la cele mai importante evenimente din acest mediu.

  Experientele sale de pana acum il recomanda pe DJ Hefe, prezentatorul emisiunii "Alternatine Nation" drept o autoritate in domeniul muzical. El este cel care a adus in Romania si in Europa de Est trupe precum Faith No More, Deftones, The Wailers, Ramones, NOFX, Napalm Death si multe altele. A organizat un concert in Europa de Est cu trupe locale din care a strans cea mai mare suma donata basistului Chi Cheng de la Deftones, aflat in coma in urma unui accident de masina.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Alternative Nation
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV romanesti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV adulti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV pentru copii