Africa viselor mele

 • Pro Cinema Africa viselor mele la Pro Cinema

  Africa viselor mele

  Africa viselor mele » Joi, 27 ianuarie 2022, 12:00

  (I Dreamed of Africa) 114 minute, color titrat engleza film de drama

  actori Africa viselor mele : Kim Basinger Vincent Perez Daniel Craig Eva Marie Saint Liam Aiken Garrett Strommen Nick Boraine
  compozitor Africa viselor mele : Maurice Jarre
  costume Africa viselor mele : Shirley Russell
  regizor Africa viselor mele : Hugh Hudson
  operator Africa viselor mele : Bernard Lutic
  producator Africa viselor mele : Stanley R. Jaffe Allyn Stewart
  scenarist Africa viselor mele : Paula Milne Susan Shilliday
  scriitor Africa viselor mele : Kuki Gallmann

  Copil fiind, i se povestea despre magia fără de margini a Africii. Totuşi, în visele ei cele mai sumbre, nu şi-ar fi imaginat incredibila durere care se ascunde în frumuseţea sa vastă.

  O poveste de dragoste pasionanta, o aventura intr-un decor misterios si putin cunoscut. Filmul a fost inspirat dintr-o intamplare adevarata.
  Kuki Gallmann ( Kim Basinger) este o femeie frumoasa si cu suficient curaj care sa o determine ca in urma unui accident in care-si pierduse sotul, sa paraseasca lumea mondena din Italia si sa caute aventura in Africa. In Kenya este urmata de fiul sau, Emmanuel (Liam Aiken) si de noul ei tovaras de viata, Simon (Vincent Perez). Curand ea descopera ca traiul la "tara ", nu este doar unul de basm, lipsit de griji : apusuri de soare, splendoarea savanei , ci ca trebuie sa faca fata si leilor, nervozitatii elefantilor, furtunilor devastatoare, lipsei de apa. Kuki gaseste insa puterea de lupta si dorinta de a trai neinfricata.
  Anii trec. Emmanuel este acum un adolescent scolit in Anglia dar care ramane indragostit de viata pandita de primejdii a Kenyei. Femeia traieste un soc prin moartea accidentala a barbatului iubit, urmat de lovitura groaznica primita la disparitia fiului, muscat de un sarpe veninos. Ramane sa conduca ferma de vite purtand in pantece rodul dragostei implinite cu Simon.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Africa viselor mele
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »