Absentia

 • Filmbox Plus Absentia la Filmbox Plus - difuzare duminică, 31 iulie

  Absentia

  Absentia » Duminica, 31 iulie 2022, 01:20

  color engleza horror

  O tânără şi sora ei încep să descopere indicii despre o serie de dispariţii, inclusiv despre dispariţia soţului uneia dintre ele

  Un tunel aflat in apropierea casei poate insemna si sfarsitul in chinuri inimaginabile.

  Sotul lui Tricia este disparut de sapte ani, iar ea decide ca a venit vremea sa il declare ?mort in absenta? si sa meraga mai departe cu viata ei. Cand abia reusise sa ia aceste decizii cruciale, sora ei, Callie, va fi cea care va disparea.

  De sapte ani, Tricia este o femeie singura, deoarece Daniel, sotul ei, disparuse. Dupa ce sora sa, Callie, vine sa locuiasca in casa ei, femeia considera ca a venit momentul sa isi declare sotul ?mort in absenta? si sa mearga mai departe cu viata sa. Cand se straduia sa isi puna ordine in viata, Callie incepe sa fie atrasa de un tunel care se afla in apropierea casei. Descoperirea nu va fi de bun augur, deoarece va aduce cu sine o alta disparitie, aceea a lui Callie. In vreme ce incerca sa gaseasca legaturi intre cele doua cazuri, pentru Tricia devine clar faptul ca presupusa moarte a sotului ei a survenit din orice alta cauza, mai putin una naturala. Curand, pentru ea este cert ca cei disparuti fusesera atrasi in tunel de o forta malefica, iar pentru barbatul ei chinurile indurate fusesera mai grele decat moartea.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Absentia
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Absentia atunci iti recomandam:

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii