A naibii dragoste!

 • Hbo A naibii dragoste! la Hbo

  A naibii dragoste!

  A naibii dragoste! » Miercuri, 10 iulie 2024, 16:00

  (Crazy, Stupid, Love.) 118 minute, color titrat engleza comedie romantica

  Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel). La 40 de ani se poate lăuda cu o viaţă de invidiat: are un serviciu bun, o casă superbă, copii frumoşi şi este însurat cu iubita din liceu. Asta până când află că soţia îl înşală de ceva timp...

  Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel). La 40 de ani se poate lauda cu o viata de invidiat: are un serviciu bun, o casa superba, copii frumosi si este insurat cu iubita din liceu. Asta pana cand afla ca sotia lui, Emily (Julianne Moore), il inseala de ceva timp si ar dori sa divorteze.

  Inca in stare de soc, Cal incearca sa se conformeze statutului de burlac, dar cum el n-a mai fost la intalniri de cateva zeci de ani ... este depasit de situatie. Astfel, incepe sa-si petreaca serile singur intr-un bar si are norocul sa devina protejatul lui Jacob Palmer (Ryan Gosling), un playboy tanar si atragator, care il ajuta sa o uite pe Emily si sa profite de noua sa libertate.

  Insa, in ciuda eforturilor lui, nu poate sa ignore ce ii dicteaza inima si toate drumurile il duc exact in punctul din care a plecat.

  Citeste descrierea pe scurt pentru A naibii dragoste!
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »