Poze turism

Iata cele mai relevante poze despre turism de pe acasa.ro

Cele mai citite despre turism

Cum sa fii un turist de admirat

Iti amintesti cum ai privit in vacanta acele persoane galagioase, care faceau scandal din orice? Ai evitat sa te asezi la masa langa un grup de turisti lipsiti de maniere? Daca ai avut astfel de experiente, stii cat de important este sa faci o impresie buna in tara in care mergi.

Cum se obtine viza turistica pentru Canada I

Viza pentru Canada poate fi un proces extrem de obositor, incepand cu primele zile de cautare a informatiilor.

Cum poti obtine viza sau permis pentru Canada

Pentru cetatenii romani, viza si permisul este un element absolut necesar pentru a intra pe teritoriul Canadei, indiferent de scopul calatoriei.

Cele mai noi despre turism

5 criterii de alegere a agentiei de turism pentru o vacanta de vis

Cele mai frumoase amintiri de familie se creeaza in concediile pe care le petreceti impreuna. Te pregatesti un an de zile ca sa le oferi copiilor o vacanta de vis. Iata cum sa alegi agentia de turism care sa te ajute la alegerea celor mai bune sejururi in tara si strainatate.

Unde mai merg Romanii in vacante si care sunt destinatiile pe care le ocolesc

Un sondaj realizat recent de o platforma de turism arata ca romanii sunt tot mai mult atrasi de Maramures, care a fost cea mai ravnita destinatie de vacantain 2022. Pe de alta parte, romanii sunt tot mai nemultumiti de litoralul romanesc care s-a depreciat in ultimii ani.

Unde poti gasi haine de calatorie de inalta calitate?

Iti place sa calatoresti pe trasee turistice, sa obtii experiente noi si sa vezi lumea din varful muntilor? Daca da, s-ar putea sa va intrebati de unde sa obtineti garderoba potrivita. Cand traseele sunt usoare si calarim mai ales vara pe vreme insorita, purtarea hainelor sport standard ne poate oferi senzatia de confort dorita.