Coafuri

#par scurt #par # tunsori 2011 # toamna iarna 2011 # coafuri de toamna #tunsori par scurt

Tunsori scurte cu breton pentru sezonul toamna-iarna 2011

Tunsorile scurte cu breton iti pot accentua in mod desavarsit trasaturile, astfel incat sa scoata la suprafata latura increzatoare si senzuala pe care iti doresti sa o afisezi in fiecare zi. Iata cateva idei de astfel de tunsori adaptate tendintelor sezonului toamna- iarna 2011 din care te poti inspira pentru urmatoarea vizita la salon.

Noile trenduri pun in prim-plan tunsorile scurte in anotimpul rece, insotite de bretonul pana nu demult inconjurat de un con de umbra. Avantajele unui astfel de stil includ usurinta intretinerii si coafarii, posibilitatea de a-ti aranja podoaba capilara intr-o multitudine de variante si senzualitatea pe care care aceste tunsori o confera purtatoarelor.

Revitalizeaza-ti imaginea optand pentru o noua tunsoare chic, tinand cont de fizionomie si personalitate. De la variantele cu suvite perfect intinse spre spate pana la cele cu lungime suplimentara in fata, toate sunt menite sa exprime puterea ta de a fi cu adevarat originala.


 

Tunsorile asimetrice

Tunsorile asimetrice se potrivesc perfect femeilor active,increzatoare in fortele proprii si dornice sa fie observate. Indrazneala tunsorii este echilibrata de finetea si armonia trasaturilor chipului. Acest stil necesita pastrarea unei lungimi suplimentare in partea din fata, pe care o poti aranja in mai multe moduri: perfect fixata de scalp pentru un look vintage sau usor ciufulita pentru o imagine rebela, foarte moderna.

Foto: becomegorgeous.com

 

Suvitele taiate treptat

In cazul in care schimbarile drastice te sperie sau nu esti foarte sigura ca iti doresti parul scurt dintr-o data, taie-ti suvitele treptat. Opteaza pentru o lungime care sa ajunga pana la baza barbiei sau poarta-ti parul scurt intr-o parte si mai lung in cealalta.

Modalitati de compromis exista intotdeauna, asa ca intereseaza-te asupra optiunilor inainte sa negi schimbarea.

Foto: becomegorgeous.com

 

Tunsorile masculine

Daca te-ai indrepta mai degraba catre o imagine mai puternica, tunsorile masculine adaptate trasaturilor tale sunt tot ceea ce cauti. Scurteaza generos partile laterale si pastreaza putin mai multa lungime in crestet, astfel incat sa ai posibilitatea de a experimenta cat mai multe coafuri .

Intensifica efectul inovator al noii tale tunsori cu ajutorul unei nuante noi de par, cel putin la fel de revolutionara ca schimbarea de imagine pe care ti-o doresti.




Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare