Coafuri

#alina ilie # tendinte coafuri 2017 #coafura #tunsoare

Tunsoare, coafura si culoare. Ce se poarta toamna aceasta, de la experti

Alina Ilie, hairstylist GETT'S, a luat pulsul tendintelor si ne impartaseste ce se poarta in aceasta toamna in materie de tunsoare, de coafuri, dar si de culoare. Daca ai parul blond, nu renunta inca la el! Alina Ilie te invata cum sa il pui in valoare si sa fii sofisticata la fiecare aparitie.

Tunsoare

Noutatea toamnei este parul scurt, iar curajoasele care incearca acest look mizeaza pe frumusețe dar și pe comoditate. Vedetele de pe covorul rosu au adoptat acest stil inca de anul trecut, insa in toamna asta tunsorile scurte se bucura de atentia stilistilorJ

Bobul ramane si toamna aceasta una dintre cele mai cool tunsori, fie ca este un bob scurt, perfect drept sau un bob lung, potrivit pentru beach waves. Este o tunsoare care da un plus de feminitate si stil, insa nu uitati sa tineti cont de sfatul stilistului in alegerea formei, in functie de fizinomia fetei.

Rapunzel-hair este look-ul apreciat in randul vedetelor  (vezi Kim Kardashian ), insa tineti cont de faptul ca un astfel de look necesita o ingrijire suplimentara pe care daca nu sunteti dispuse sa o faceti mai bine optati pentru varianta mai scurta si cu trepte lungi.

Alina Ilie

Culoare

Noutatea toamnei in materie de culoare o reprezinta revenirea la natural. Culorile natuarale se poarta in aceasta toamna si asta se vede prin renuntarea la ombre si somber si accentuarea balayage-ul si babaylights – tehnici deja folosite de la inceputul anului destul de intens.

Pentru persoanele indraznete toamna aceasta se poarta culorile puternice- suvite sau parul in intregime- nuante de albastru puternic si verde inchis (pentru brunete) si nuante de rosu sau portocaliu (pentru blonde si satene) .

Blondul ramane in tendinte

Si poate cea mai importanta tendinta- sezonul acesta se poarta radacinile mai inchise, deci daca nu ajungeti la salon prea des nu e nicio problema, sunteti in trend. 

Coafura 

Look-ul natural este trendul nr 1 in aceasta toamna, pentru ca atitudinea e cea mai importanta in exprimarea personalitatii. Asa ca va puteti lasa parul sa se usuce natural dupa spalare si il puteti ajuta cu putin ulei pentru varfuri si finisat cu putin fixative pentru firele rebele.

Plecand de la ideea de look natural, fara efort ,beach waves raman si sezonul acesta in trend,insa cu o abordare mai lejera si mai mult volum la radacina.Unii designeri au revenit chiar la metoda old-school cu parul rasucit in forma de bucla pe servetele.

Wet lookul capata si el o nota mai naturala, fie ca este vorba de un par lung sau un par tuns bob,partea de jos nu este definita ,ci este ondulata lejer ,putin neglijent. Acelasi lucru este valabil si pentru pony-tails (nu mai este necesara finisarea cu periuta de dinti,trecerea degetelor prin par va fi suficienta).

Impletiturile, desi nu putem spune ca se demodeaza vreodata, devin foarte lejere in aceasta toamna.Dupa ce parul a fost ondulat parul se impleteste intr-o coada la baza gatului si in fata se scot cateva suvite pentru un look romantic.

 

Pentru un look mai sofisticat,in aceasta toamna vor fi in trend coafurile anilor 1940 (un look foarte feminin,cu bucle ample) si 1960 (mult volum in partea de top).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare