Coafuri

#ingrijire par #tunsori afro-americane # coafuri afro #ondulatoare #truse de tuns #uscatoare de par #tunsori si coafuri 2011

Trend alert: tunsoarea afro

Femeile au fost intotdeauna preocupate de parul si coafura lor, dar si de schimbarile recomandate de stilisti pentru a fi in mod constant la zi cu tendintele.

Tunsorile afro-americane au castigat tot mai mult teren la Hollywood in ultima perioada, cu toate ca ele sunt in voga de foarte multa vreme.

Rihanna, Beyonce sau Nicki Minaj sunt divele care s-au inspirat recent din acest trend in plina ascensiune.

Coditele impletite, volumul foarte mare si onduleurile sunt foarte populare in acest sezon. Femeile africane si-au castigat deja o reputatie in a crea un stil original pe cont propriu, completandu-si aspectul exotic intr-un mod inedit.

Iata cateva celebritati care au facut furori in Statele Unite Ale Americii cu tunsorile lor afro-americane, din care te poti inspira si tu pentru o schimbare de imagine care sa nu treaca neobservata.

Vanessa Williams a atras toate privirile la evenimentul "Hall Of Game" organizat de Cartoon Network in Santa Monica, California, cu o coafura mega-carliontata, care ii flateaza in mod special forma chipului:

Actrita Tia Mowry a adoptat o coafura afro-americana clasica la cea de-a treia editie a galei Essence Black Women din Hollywood:

Foto: ivillage.com

Beyonce a ales tot un look bogat in volum, cu onduleuri si parul vopsit in doua nuante, una de un saten inchis dedesubt si un blond-auriu pe partea superioara a parului, cand s-a prezentat la o petrecere de VIP-uri la Madison Square Garden.

Kelis a mers foarte departe cu imaginea sa de afro-american pur cu ocazia lansarii albumului Flesh Tone. Nu doar coafura este de inspiratie tribala, ci si cerceii in forma de schelet de peste, belciugul din nas si colierul tematic:

Foto: ivillage.com

Rasheeda a avut, de departe, cel mai original look al galei BET Awards din 2010: jumatate de par impletit in codite afro, iar cealalta jumatate incretita si lasata libera peste umar.

Esperanza Spalding a fost putin prea cuprinsa de spiritul afro-american. Mai bine nu incercati asta acasa:

Foto: ivillage.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare