Coafuri

#produse par #ingrijire par

Topul produselor pentru par de care acesta are nevoie dupa sezonul rece

Sezonul rece, de care speram ca tocmai am trecut, lasa urmari serioase asupra organismului nostru. Pe langa pielea uscata de la frig, si parul nostru a avut de suferit. Din fericire, regasim acum pe piata o multime de produse create special pentru a-i veni in ajutor. Pentru asta, noi am constituit mai jos un top al produselor pe care e musai sa le folosesti pentru a-i oferi parului tau un boost de energie.

Lunile friguroase isi lasa amprenta mai puternic asupra corpului nostru decat am putea crede. Insa, toate aceste urmari ale gerului indurate de organism pot fi depasite cu usurinta folosind produsele adecvate. Majoritatea oamenilor au gresita impresie ca doar pielea noastra are de suferit in urma temperaturilor scazute si a vantului, specifice in sezonul rece. Pentru asta, stim cu totii ca trebuie sa folosim o crema de corp, de maini sau de fata mai hidratanta decat cea utilizata vara, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Dar, pe langa pielea noastra, si parul a avut de suferit in aceste luni racoroase. Si, cum anul acesta primavara se cam lasa asteptata, cel mai probabil va fi nevoie sa ii acordam si mai multa atentie pentru a-si reveni.

Pentru ca pe piata regasesti o multime de produse, noi am selectat cateva dintre cele mai bune pentru a te ajuta sa revii la un fir de pas sanatos si stralucitor:

1. Vopseaua fara amoniac

Stim ca esti obisnuita sa te vopsesti acasa sau la salon cu vopseaua clasica si probabil ai vrea sa continui. Insa, o vopsea cu amoniac poate sa nu fie tocmai cea mai buna optiune pentru un par deshidratat. Astfel, specialistii in domeniul frumusetii parului recomanda sa folosesti o vopsea semipermanenta de calitate. Fie ca o aplici singura sau mergi la salonul preferat, aceasta nu contine amoniac si este mai blanda cu firul de par. In plus, te poti folosi de aceasta ocazie si sa testezi o culoare puternica, ce va rezista doar cateva saptamani.

2. Sampon, balsam si masca pentru par uscat

In principiu, frigul de afara ne usuca atat pielea, cat si parul. Chiar si norocoasele cu un par sanatos pot observa, dupa ce trece sezonul rece, ca parul lor a devenit mai uscat si lipsit de stralucire. Astfel, indiferent de ce tip de par ai, pentru urmatoarea perioada este bine sa folosesti un sampon, un balsam si o masca create special pentru parul deteriorat.

Aceste produse au ca rol curatarea scalpului si hidratarea firului de par in profunzime. Sunt create special cu ingrediente ce reusesc sa ii ofere parului, in timp, un ajutor de nadejde. Insa, pentru a avea parte de rezultatele dorite, alege cu atentie produsele folosite. Cauta gamele cu ingrediente cat mai putine, fara alcool si cu multe review-uri pozitive din partea clientilor.

3. Uleiul de par

Uleiul de par a devenit, in ultimii ani, un produs vedeta in procesul de ingrijire a parului. Datorita proprietatilor sale hidratante binecunoscute, tot mai multe persoane au ales sa il adauge in rutina de haircare. Acesta este recunoscut pentru efectul sau intens de hidratare, fiind un produs popular pentru parul deshidratat. In plus, un ulei de calitate ii va oferi firului de par si un plus de stralucire.

Dintre cele naturale, uleiul de cocos si cel de ricin sunt cele mai des folosite. Avantajul lor este faptul ca, necontinand aditivi, sunt acceptate imediat da catre foliculul de par si efectele sunt remarcabile. Daca esti genul de persoana ce prefera produsele profesionale, poti verifica pe site-urile cu astfel de produse sau chiar sa-i ceri o recomandare stilistului tau.

Parul tau are, in aceasta perioada, nevoie de atentia ta pentru a-si putea reveni. Efectele frigului nu sunt devastatoare, insa, daca nu folosesti produsele necesare pentru hidratare, parul tau poate suferi schimbari majore. Gaseste produsele potrivite si, in cateva saptamani, vei avea din nou un par sanatos si stralucitor.

FOTO: Shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare