Coafuri

#stil #coafuri # coafuri rapide #coafuri 2012

Top coafuri pentru femei mereu in miscare

Ritmul alert in care se desfasoara o zi obisnuita in viata femeii secolului XXI presupune descoperirea unor solutii rapide si eficiente pentru o imagine ireprosabila. De la suvite ondulate care incadreaza chipul, pana la cocuri chic si atragatoare, inspira-te din urmatoarele coafuri pentru femei aflate mereu in miscare.

Timpul este pretios, iar stilistii se concentreaza tot mai mult pe acest aspect principal care influenteaza viata milioanelor de femei emancipate din intreaga lume. Iata ce coafuri iti propun specialistii pentru diminetile pe care le petreci mereu in fuga.

1. Bucle strengaresti

Ai parul lung si o personalitate jucausa? Atunci ai nevoie de un ondulator de par care sa iti "daruiasca" bucle lejere si o agrafa delicata. Tot ce trebuie sa faci este sa trasezi o carare laterala pe partea care te avantajeaza (de regula, dreapta).

Foloseste ondulatorul de la jumatatea suvitelor spre varfuri, pentru un rezultat cat mai natural. Prinde apoi bretonul si prima suvita a parului cu accesoriul ales si, pentru o fixare cat mai buna, pulverizeaza cativa stropi de fixativ. Durata "operatiunii" nu ar trebui sa depaseasca intervalul de 8-10 minute.

2. Coada-de-ponei

Fara doar si poate, legendara coada-de-ponei este coafura cel mai usor de realizat, intr-un timp record. Atunci cand te grabesti, aplica rapid pe toata suprafata parului un ser pentru fire rebele. Aduna apoi parul la spate, lasand libera o suvita, prinde coada cu un elastic (preferabil, undeva la jumatatea capului) si infasoara apoi suvita pana cand accesoriul de par nu mai este vizibil.

Prinde nodul cu o agrafa si asigura-te ca totul ramane la locul lui aplicand ceara pentru fixare. Timp de realizare: 5-8 minute.



Foto: becomegorgeous.com

3. Cocul retro

Faptul ca stilul vintage a revenit puternic in tendinte nu iti mai este de multa vreme strain. Profita de beneficiile acestui look in favoarea timpului tau si incearca un coc retro, usor de realizat si potrivit pentru orice ocazie.

Ai nevoie de putina ceara pentru fixare, un elastic ferm, doua-trei agrafe si un accesoriu pentru coc cu margele si alte motive retro. Prinde-ti parul intr-o coada laterala cu elasticul, undeva in spatele urechii stangi. Ruleaza coada spre interior, pana cand se formeaza un coc rotund-lunguiet. Fixeaza-l cu cate agrafe iti sunt necesare pana se ataseaza puternic de restul parului si ajuta-l sa ramana asa cu ceara de par .

La final, ataseaza accesoriul retro si gata. Timp de realizare: 12-15 minute.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului