Coafuri

#tunsori si coafuri 2011 #coafuri # placi de intins parul #ondulatoare # coafuri toamna #tendinte par 2011

Tendinte in coafura pentru sezonul toamna-iarna 2011

Sezonul toamna-iarna 2011 aduce noi tendinte in coafura reprezentantelor sexului frumos, pe care le poti incerca singura, acasa, fara ajutorul stilistilor.

Manechinele designerilor faimosi si in voga, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Prada sau Balmain ne arata cum sa ne aranjam parul in sezonul rece care urmeaza, astfel incat sa fim in tendinte.

 

Stilul “Kate Moss”
 

Sam McKnight a dat nastere unui stil care poarta numele topmodelului Kate Moss. Este vorba despre o coada de ponei cu aspect usor neglijent, realizat cu mainile putin umede.

Plimba-ti palmele prin par pentru a-l ciufuli putin, apoi fa-ti o carare intr-o parte si prinde-ti podoaba capilara intr-o coada joasa, la spate. Lasa libere cateva suvite pe tample si frunte, pentru un look sexy , lenes:

 

Cocul intr-o parte

 

Si in acest sezon, clasicul coc ramane in voga, insa prins in lateral. Dupa ce trasezi cu pieptanul o carare laterala pe partea stanga, prinde-l lejer in coada imediat sub ureche. Pulverizeaza putin fixativ pe crestetul capului si apoi roteste parul pentru a obtine un coc si prinde-l bine cu agrafe.

Foto: followthefashion.net

 

Codita joasa ondulata
 

In cea mai noua colectie Gucci, stilistul Luigi Murenu a realizat un contrast intre parul intins si cel ondulat.

Piaptana bine parul si strange-l cat mai fix la spate in coada, astfel incat sa fie bine intins pe crestet. Aplica fixativ sau spuma pentru un aspect lucios, apoi foloseste ondulatorul pentru a da putin volum cozii.

O alta varianta, ceva mai traditionala, este sa lasi coada la fel de intinsa, folosind placa de par si spray pentru stralucire.
 

Stilul country
 

Parul impletit ramane in tendinte, mai ales coada in forma de spic de grau. Fa-ti o carare pe mijloc si uniformizeaza firele cu putina ceara, evitand suvitele laterale care trebuie sa ramana libere in zona urechilor. Impleteste apoi coada in lateral, lasand-o sa se aseze pe umarul tau stang.

Foto: followthefashion.net

 

Suvite ondulate lejere
 

In spiritul romantic al toamnei, suvitele ondulate lejere se mentin in trend. Faimosul stilist Orlando Pita iti propune o varianta noua pentru parul lung. Fa-ti o carare dreapta pe mijloc si lasa parul sa se aseze dupa urechi, fara sa permiti accesul nici unei alte suvite pe obraz. Apoi onduleaza-ti parul in bucle ample, orientate spre interior si pulverizeaza putin fixativ pe toata suprafata.

Foto: followthefashion.net

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare