Coafuri

# secrete par #par #par ondulat

Secretul unui par coafat ca la salon este placa Gina`s

Cine nu viseaza la un par ondulat, coafat ca la coafor? Totusi, uneori timpul si alte resurse nu permit vizite la salon. Asta nu inseamna neaparat un compromis. Gina`s este brandul de produse profesionale ce vine in ajutorul celor care nu au mereu timp sa ajunga la salon, dar care pot obtine si acasa rezultate uimitoare privind coafura.

 

Parul ondulat, creponat sau cret - de ce il adoram?!

Pare inexplicabil de ce iubim parul cret, creponat sau ondulat. Cert este ca de fiecare data cand vedem o femeie cu un astfel de look automat intoarcem privirea spre ea. Dinamica sa, parul cu volum si buclele sale sunt irezistibile. Nu degeaba femeile prefera sa isi coafeze parul cret sau ondulat, iar daca il au astfel natural il definesc mai bine.

Parul drept, subtire, care pare ca nu are nicio sansa sa fie incretit, ondulat sau creponat suficient de rapid si sa si dureze isi gaseste leac cu placa pentru creponat parul de la Gina`s. Vorbim despre placa profesionala, usor de folosit acasa. Iar pretul sau este in egala masura unul avantajos. Sa descoperim deci un produs wow.

Placa pentru par creponat de la Gina`s si ce face ca acest produs sa fie special

Parul creponat este versatil. Acesta poate fi purtat ca atare sau coafat ulterior in moduri cat mai complicate. Creponat la baza vei obtine volum si parul tau va arata mai bine ca niciodata. Este recomandat mai ales pentru cele cu par lipsit total de volum, fir subtire, par putin, indiferent de lungime.

De asemenea, creponarea parului la radacina este pentru unele femei o abordare practica pentru ca parul sa arate mai bine zile in sir, chiar daca nu este proaspat spalat. Pentru cele cu par ce are tendinta de ingrasare creponarea la baza va face ca uleiurile naturale secretate pe suprafata firului de par, la radacina, sa nu fie la fel de vizibila. Parul uleios nu este tocmai placut de observat.

De asemenea, creponarea parului pe lungime inseamna un look atractiv. Ulterior parul poate fi impletit, prins in coada de cal, strans in coc sau pur si simplu purtat pe spate.

Oricare ar fi preferinta, placa speciala pentru a obtine acest tip de coafura o regasim la Ginas.ro. Este usor de folosit si prin simpla sa constructie este practica. Are o bagheta de tip fluture pe care o vei manui usor. Pe capat placa are margine finisata si vei evita astfel posibile accidentari, cand placa este incinsa.

Cu trepte distincte de temperatura, vei putea adapta aceasta placa la tipul de par pe care il ai. Nu este cazul sa exagerezi si sa alegi o treapta superioara de temperatura doar din dorinta ca parul sa fie bine coafat. Ai toate sansele sa mentii rezultatul intact timp de aproximativ 3 zile, mai ales daca vei folosi si produse de styling.

Fiecare suvita are nevoie de doar cateva secunde pentru a obtine efectul dorit. Atat de simplu este. Obtii un look fabulos, ca la salon, dar la tine acasa, folosind un produs potrivit precum placa de la Gina`s.

Comanda online!

Daca parul creponat iti surade si poate fi acel tip de hairstyle care iti schimba parca total infatisarea si ai dori sa incerci comanda placa dorita de la ginas.ro. Tot aici vei gasi si alte aparate de care orice femeie are nevoie acasa:  ondulatoare, placi de par, uscator sau perie de par.

Orice achizitie vine insotita de garantie. Poti comanda exclusiv online. Descopera comunitatea celor care au incercat toate produsele Gina`s si convinge-te ca ai nevoie de asta si tu - detalii in pagina oficiala si in conturile de social media ale acestui brand.

Contact: salut@ginas.ro

Sursa foto: www.ginas.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului